Ahójte, chcel by som tu nejak zaujmavejsie rozobrať moju aktivitu na Skime, moje pocity, chovanie a ďalšie veci.
Možno to niektorý viete, stretol som sa s nepríjemnou situaciou že moja postava Mike Silver, skoro dostala CK. Chcel by som to nejak objasniť, neviem čo v tom popravde je, ale je tu možno nejaký problém medzi OOC a IC komunikaciou a ďalšími faktormi s tými ľuďmi ktorý to majú na starosti.
S @mariox sme sa niekoľko krát škaredo pochytili IC aj OOC, možno je práve problem ta OOC komunikácia, veľa krát som z našej komunikácie mal aj pocit že z tvojej strany to ovplivňuje tvoje chovanie ku mojej postave.
Chcel by som objasniť včerajšiu/dnešnú situáciu čo sa stalo.
@Schitzu -
Sami viděli že na tu akci se čekalo dlouho, a nejdřív nám povolil podpálení a pak nám ho zamítl. Což celou akci posralo lehce. Taktéž proč pak nemá ban za odpojení z akce Mike Silver z vyhnutí se CK a zamykáni se a nonrp fearu když na něj míři někdo zbraní.
Chcel by som sa vyjadriť k tvojej "žiadosti o unban", Naozaj nikto ani ja som nevedel že sa niečo na mňa chystá, @Dzardys vám povolil vypálenie a náhle vám ho zamietol, pýtate sa možno prečo...Môj užasný brat @Matejos sa k celej situací taktiež nejakým štýlom krásne vyjadril v tejto diskuzí - https://leosight.cz/forum/topic/13487 tam sa dočítate prečo vám vypálenie bolo zamietnutie, teda ak som to správne pochopil, jednoducho neerpili ste Passive RP s NPC, taktiež sme mi na ich reakciu nedali možnosť zareagovať do /rdo keď že som sa skrýval v interieri. Chcel by som upresniť na vonkajších priestoroch sa nachádza 5 ochraniek a v interieri ďalší 2 ochrankári.
Vaše podozrenie na metu a náhle odpojenie počas RP akcie, na metu som nemal ani prístup ani nič podobné keď sa s vámi nebavím ani OOC. tú mate časť logu z danej situácie, @mariox nemúsiš ma z každej veci podozrievať že porušujem pravidla. Viem akú mám minulosť a sám sa svoje RP snažím posúvať hore taktiež sa snažím dodržiavať všetký pravidla.
20.2.202322:10:50[Čeština] Dylan Saisuke vysílačka: Nahned prostě zajedeme tam autama vyskáčeme a bereme ho
20.2.202322:10:57*Mike Silver zamknul dveře.*
Moje odpojenie z "RP akcie" - chcel by som iba zdôrazniť že po prvom zamknutí sa do budovy som to po chviľke leavol, prečo ? Pretože za 1. Brat chcel isť ešte hrať za 2. som taktiež človek, a mál som školu, áno hádaš správne, na tento deň som sa absolútne nevyspal namiesto toho tu rieším ďalší problém lebo vaša skupinka sa nevie ani OOC chovať, každý vie svoje. :) Za 3. žiadne RPčko v tom momente nebolo. Po tom čo som si išiel už lahnuť, som zapol Discord a videl som správu od Keksika za váše podozrenie za moje vyhnutie sa CKčku atď.. Tak som musel isť zase na počítač a riešiť vaše RPčko, ktoré vám opäť nevyšlo lebo očividne neviete pri tom ilegale rozmyšlať a váš ciel je hrať na WIN, to sa mi osvedčilo keď som sa díval na akciu pri ilegalenej kupe Benitovej M5ky, ty vieš :) Všetko vykropiť a ďalej nič neriešiť, to je najlepšie neboj sa je mi to jasne. :) táto sprava je z väčšiny pre @mariox.
Môj pohľad na toto RPčko atď.. chcel by som iba podotknuť ICčkovo už rieším celý tyždeň okradanie a blbosti okolo toho, je to OOCčkovo vyčerávajuce, @Phobios som písal a nejak mu vysvetlil celu situáciu, vaše chovanie celkovo mňe totálne kazí pocit z kvalítneho RPčka, ja potrebujem kľud a nie riešiť vašu Trash-Ilegal chcel by som vám iba povedať fakt mi robí zle keď vy robíte hentaké povedzme TrashRP iba za cielom niekoho vyprovokovať doslova mi skáče tep minímalne na 120, neviem čo mate na moju CK podmienku a kto vám to schválil ale chcem podotknuť že zakáždym ste začali vy potom sa to už iba posúva lebo si nenechám skákať po hlave, to vy viete veľmi dobre. Ja ťa IC ani OOC nerieším pokiaľ nerobíš blbosti a neriešite mňa atď...
Niektorý ľudia v mojom okolí si určite všimli že sa dokážem aj pekne chovať pokiaľ sa oni chovaju normálne ku mne na vlastnej koží to zacítil sám @Candy možno ešte niekto kto má momentálne nenapadá, žiadam po vás aby ste ma OOC neriešíli, to už ako budete riešiť ICčkovo veci nechám na vás, ale skúste sa zamyslieť nad vašou CK podmienkou a či som ju vážne vyprovokoval ja alebo to je z vašej strany, budem rád keď mi zostáne živá moja prvá postava na ktorej som sa naučil všetko, ďakujem ak si to niekto prečítal, snažil som sa to nejak pekne vysvetliť aj keď mi to popravde moc nejde, mám vás rád aj napriek všetkému,
| tento príspevok nemá nijak poznemiť IC situáciu ani nič podobné, slúži to len na zamyslenie sa niektorých ľudí, budem rád ak sa nebudem musieť stresovať fakt mi na tej postave zaleži, komu by nie. Snažím sa tvoriť ako tak SocialRP...ďakujem všetkým čo ma nejak podporia alebo sa taktiež vyjadria k celej situacií alebo tak |
(( tento prispevok nemá nikoho pošpiniť, uraziť ani nič podobné ))
predom sa ospravedlňujem Mariox za viaceré označenia, ale chcem aby vedel čo smeruje na neho alebo na iných ľudí z jeho okoliaa
Ospravedlňujem sa ak nieje niečo nejasné, moje vysvetlovanie atď.. sú na bode mrazu. :3
Lásku a mier v duší, s láskou SilveR. <3
Ahójte, chcel by som tu nejak zaujmavejsie rozobrať moju aktivitu na Skime, moje pocity, chovanie a ďalšie veci.
Možno to niektorý viete, stretol som sa s nepríjemnou situaciou že moja postava Mike Silver, skoro dostala CK. Chcel by som to nejak objasniť, neviem čo v tom popravde je, ale je tu možno nejaký problém medzi OOC a IC komunikaciou a ďalšími faktormi s tými ľuďmi ktorý to majú na starosti.
S [user:2639] sme sa niekoľko krát škaredo pochytili IC aj OOC, možno je práve problem ta OOC komunikácia, veľa krát som z našej komunikácie mal aj pocit že z tvojej strany to ovplivňuje tvoje chovanie ku mojej postave.
Chcel by som objasniť včerajšiu/dnešnú situáciu čo sa stalo.
[user:2654] -
Sami viděli že na tu akci se čekalo dlouho, a nejdřív nám povolil podpálení a pak nám ho zamítl. Což celou akci posralo lehce. Taktéž proč pak nemá ban za odpojení z akce Mike Silver z vyhnutí se CK a zamykáni se a nonrp fearu když na něj míři někdo zbraní.
Chcel by som sa vyjadriť k tvojej "žiadosti o unban", Naozaj nikto ani ja som nevedel že sa niečo na mňa chystá, [user:3773] vám povolil vypálenie a náhle vám ho zamietol, pýtate sa možno prečo...Môj užasný brat [user:6793] sa k celej situací taktiež nejakým štýlom krásne vyjadril v tejto diskuzí - https://leosight.cz/forum/topic/13487 tam sa dočítate prečo vám vypálenie bolo zamietnutie, teda ak som to správne pochopil, jednoducho neerpili ste Passive RP s NPC, taktiež sme mi na ich reakciu nedali možnosť zareagovať do /rdo keď že som sa skrýval v interieri. Chcel by som upresniť na vonkajších priestoroch sa nachádza 5 ochraniek a v interieri ďalší 2 ochrankári.
Vaše podozrenie na metu a náhle odpojenie počas RP akcie, na metu som nemal ani prístup ani nič podobné keď sa s vámi nebavím ani OOC. tú mate časť logu z danej situácie, [user:2639] nemúsiš ma z každej veci podozrievať že porušujem pravidla. Viem akú mám minulosť a sám sa svoje RP snažím posúvať hore taktiež sa snažím dodržiavať všetký pravidla.
20.2.202322:10:50[Čeština] Dylan Saisuke vysílačka: Nahned prostě zajedeme tam autama vyskáčeme a bereme ho
20.2.202322:10:57*Mike Silver zamknul dveře.*
Moje odpojenie z "RP akcie" - chcel by som iba zdôrazniť že po prvom zamknutí sa do budovy som to po chviľke leavol, prečo ? Pretože za 1. Brat chcel isť ešte hrať za 2. som taktiež človek, a mál som školu, áno hádaš správne, na tento deň som sa absolútne nevyspal namiesto toho tu rieším ďalší problém lebo vaša skupinka sa nevie ani OOC chovať, každý vie svoje. :) Za 3. žiadne RPčko v tom momente nebolo. Po tom čo som si išiel už lahnuť, som zapol Discord a videl som správu od Keksika za váše podozrenie za moje vyhnutie sa CKčku atď.. Tak som musel isť zase na počítač a riešiť vaše RPčko, ktoré vám opäť nevyšlo lebo očividne neviete pri tom ilegale rozmyšlať a váš ciel je hrať na WIN, to sa mi osvedčilo keď som sa díval na akciu pri ilegalenej kupe Benitovej M5ky, ty vieš :) Všetko vykropiť a ďalej nič neriešiť, to je najlepšie neboj sa je mi to jasne. :) táto sprava je z väčšiny pre [user:2639].
Môj pohľad na toto RPčko atď.. chcel by som iba podotknuť ICčkovo už rieším celý tyždeň okradanie a blbosti okolo toho, je to OOCčkovo vyčerávajuce, [user:3977] som písal a nejak mu vysvetlil celu situáciu, vaše chovanie celkovo mňe totálne kazí pocit z kvalítneho RPčka, ja potrebujem kľud a nie riešiť vašu Trash-Ilegal chcel by som vám iba povedať fakt mi robí zle keď vy robíte hentaké povedzme TrashRP iba za cielom niekoho vyprovokovať doslova mi skáče tep minímalne na 120, neviem čo mate na moju CK podmienku a kto vám to schválil ale chcem podotknuť že zakáždym ste začali vy potom sa to už iba posúva lebo si nenechám skákať po hlave, to vy viete veľmi dobre. Ja ťa IC ani OOC nerieším pokiaľ nerobíš blbosti a neriešite mňa atď...
Niektorý ľudia v mojom okolí si určite všimli že sa dokážem aj pekne chovať pokiaľ sa oni chovaju normálne ku mne na vlastnej koží to zacítil sám [user:7043] možno ešte niekto kto má momentálne nenapadá, žiadam po vás aby ste ma OOC neriešíli, to už ako budete riešiť ICčkovo veci nechám na vás, ale skúste sa zamyslieť nad vašou CK podmienkou a či som ju vážne vyprovokoval ja alebo to je z vašej strany, budem rád keď mi zostáne živá moja prvá postava na ktorej som sa naučil všetko, ďakujem ak si to niekto prečítal, snažil som sa to nejak pekne vysvetliť aj keď mi to popravde moc nejde, mám vás rád aj napriek všetkému,
| tento príspevok nemá nijak poznemiť IC situáciu ani nič podobné, slúži to len na zamyslenie sa niektorých ľudí, budem rád ak sa nebudem musieť stresovať fakt mi na tej postave zaleži, komu by nie. Snažím sa tvoriť ako tak SocialRP...ďakujem všetkým čo ma nejak podporia alebo sa taktiež vyjadria k celej situacií alebo tak |
(( tento prispevok nemá nikoho pošpiniť, uraziť ani nič podobné ))
predom sa ospravedlňujem Mariox za viaceré označenia, ale chcem aby vedel čo smeruje na neho alebo na iných ľudí z jeho okoliaa
Ospravedlňujem sa ak nieje niečo nejasné, moje vysvetlovanie atď.. sú na bode mrazu. :3
Lásku a mier v duší, s láskou SilveR. <3