Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Moje pocity z RPčka a tak

1 2



Krpcekiss

Hráč

13
21.2.2023 17:17

Keby ste nič neporušili, nepíšete tu rozprávky o tom že žiadna meta nebola a ďalšie veci. Na Discorde volávate a určite sa pri RPčku nerozprávate o tom čo ste mali na obed alebo jaký máte život. 10+ členov je super. Ale to že sa ani jeden nevie chovať slušne a riešiť veci slušne, to je taká typická Skimo Cartel De La Pele. Niekto Vám dá povolenie na vypálenie a už hádžete molotovy. 🤭😂 Miesto toho aby ste jak kultivovaný ľudia povedali svôj názor, tak SilveRov názor otočíte proti nemu aby on bol za dementa. 😂 Názov topicu by sa mal volať ŠKD. ❤

To že máte automatky je super. Treba ich vedieť aj používať, a keď už tam tá ochranka je, postreliť aspoň 2x aj ju. Určite by ste ju tam nenechali stáť a pozerať sa. Či vlastne to sú NPCčka a tie 2 nábojky Vám za jedno NPC veľmi budú chýbať. Ale tak pohodička, proste si RPíte ilegál, beriem to. Ale aspoň to nerobte prosím vo forme MTA mafii, ale skúste byť niečim odlišný. Ušetríte tým čas A-T, čas ktorý by sme nestrávili na písaní názorov na tento topic. Ktoré aj tak oflušete, lebo držíte spolu jak nemenovaná veľapohlavná komunita. 

Nič proti nikomu nemám, je to IBA môj názor, komu sa nepáči tak hold blbé pripomienky k nemu si radšej povedzte pre seba. ❤ 

Schitzu

Hráč

26
21.2.2023 17:19

Sergei Schitzu

Takjo, když se teda ten Arezuv Cartel má vyjádřit celej, tak i já. Jako patron samozřejmě.
Takže milej Silverko, nevím popravdě moc ani kdo jsi, ale co jsem pochopil od Areza co mě IC
Kontaktoval z hlediska pomoci tak jsem pochopil že jsi něco IC dosral.

Samotné plánováni akce

Nebylo to plánováni za 5 minut. Minimálně 30 minut jsme se zhromaždovali na místě, kde jsme si rozdávali zbraně protože určitě by jsme nešli na tvých 5 ELITE WARRIORS NPC s nerfkama. 80% lidí na akci mělo automaty. Či už AK,Mku,Hekler nebo PDW... Pak sme zhromaždili auta. Pokuď se nepletu, byly 2x A8, 1 nebo 2 Raptory a jedna F350 Super Duty s ramem. Logické rozhodnutí na nelegálni akci, rychlé, mohutné a ramovací auto. Což není fakt akce jak by si ty nazval; fakt mi robí zle keď vy robíte hentaké povedzme TrashRP. Takže co se týče akce, všechno bylo ready, auta, lidi zbraně. Minimálně já na sobě měl Vestu, Fast Mich helmu, masku a rukavice. Což hezky sedí na takové ,,nelegálni akce,,. 

Probáhani akce

Plán byl lehkej a rychlej, všechno mělo proběhnout v klidu a bez kropení. A nemělo ti to nijak zvedat Tlak, to by jsme samozřejmě nechtěli žeano. Jeli jsme teda z místa za domečky u tvé firmy. Byla tma, byly jsme v tmavé uličce kde pochybuji že by fakt někdo chodil, takže supr. Místo máme. Tam sme vyslali Elitní návnadu @Dukkynko který neměl avšak i po 400 hodinách na skimu sluchátko. To byla první chyba z naší strany. Šel tam teda, my byly ready u aut. Někdo zahlásil na vysílačku, a už jsme viděli jak si odvážně zdrhnul do budovy, zamkl se a tam si zahlásil do Dep. vysílačky o pomoc a následně odpojil. Moc hezkej tah. A i kdyby tam najedeme na tu firmu, tak fakt tých 5 NPC určitě nemají pod sakem RPG nebo jinej arzenál. Max tak glock a obušek. A na 10 lidí s automatama by asi fakt nestačili i kdyby to jsou lidi z ARTu. A když tak mluvíš že NPC by se neměli brát jako NPC ale jako lidi, tak by taky museli RPit fear. Co ty ale určitě víš. Po neúspěchu co jsi se zamkl, zavolal PSA a odpojil jsme se rozdělili na 4 skupinky. Jedno z našich aut dostali pokuď se nemýlim. Tak sme si dali re-group. Po cestě nás zastavili PSA ale tym jsme rychle ujeli i bez kropení které se ti tak moc nelíbi. Tam jsme dostali nápad na vypálení tvé firmy aby jsi se tam zas nemohl zamknout jak předešle.
Akce numero 2

Zas sme přijeli na místo jak před tím, dali se dokopy a napsali jsme si report, přesněji @mariox , Na což sem už před přijetím řekl že když to přijme @Dzardys tak nám to neschváli, viz log.

Což mi pak bylo divný že to ,,povolil,,. Tak jsme se dali do pohybu, nakoupili chlast a jiné suroviny, a začali vyrábět moly. Po všem jsme na tom strávili asi tak 40 minut. Pak jsme teda šli k firmě, kde Arez zavolal dzardyse na spect. kde nás vzal hezky za slovíčko a zatrhnul nám to z duvodu ,,málo,, hzs. I když na serveru bylo 5 HZS. Tam proběhla výměna názoru kde jsem podotkl na jeden fakt na co se asi Dzardys urazil.

20.2.202323:05:14[GA] Dzardys: (( Tak si jdi hasit ten požár ))

20.2.202323:05:19Neznámý♂J2: (( pro PSA existuje i passive armáda ale nejde par passive hzs?... ))

20.2.202323:05:26Neznámý♂H5: (( mne keď spálili dom ))

20.2.202323:05:29Neznámý♂H5: (( tak tiež nebolo hzs ))

20.2.202323:05:30Neznámý♂H5: (( a čo? ))

20.2.202323:05:32[GA] Dzardys: (( Víš ty co Schitzu ))

20.2.202323:05:33Neznámý♂H5: (( zhorel na popol ))

20.2.202323:05:35Neznámý♂I3: (( passive hzs ide ))

20.2.202323:05:38Neznámý♂J2: (( ja se jen zeptal ))

Tam jsem už tušil že dostanu klasicky za názor na akci ban, což jsem čekal. Pak se chvíli nic nedělo, tak sme najeli na firmu s tím že Silver je venku, vystoupili jsme začali na něj mířit a jen jsem viděl jak začal zdrhat pryč od 10 lidí s automatama si jen tak utíkal. No hned na ten moment se mi lagnula hra, a vyfasoval jsem PERMABAN za... Odmlouváni AT? Což by mě zajímalo kde jsem odmlouval xD Ban dostal taky Arez:) Jaká náhodička. Dát bany uprostred velkého RP, s tím že ty lidi mají klíčky od aut, probíha RP a bez oznamu STOP RP nebo dát ten ban až po RP akci takhle dosral RP akci i z hlediska OOC. A to není první krát co se takhle bez oznamu něco stalo. viz Aurezuv pozemek s mappingem, a dzardysovím odtahem všechn jeho aut. Což bylo cez 40 aut. Taky bez oznamu, a ne fakt oznam na lístečku ve hře není dobrej oznam. Takže tam vlastně dal ban vedení akce, což se dosralo uplně, W12 ostala bez řidiče a to mohlo hezky posrat rp i lidem co za nic nemohli. 

Co je blbost z pohledu Silvera?

Tvoje argumenty, ale tam je 7 NPC určitě by mě ochránili, jsou fakt špatný. Možná horší než to tvoje pocení RP skrz tlak. To že dostaneš Tlak z Hry kde se hraješ na něco víc je fakt blbý. Doporučuji ti koupit tabletky a vzít si ručník. Fakt by tě neochránili ty NPC před 10 ,,čurteláku,, s automatama. To že se zamkneš na firmě, zavoláš benga a odpojíš. Spinky time moment. Nedostal si ani jeden ban z Odpojení z RP akce. Taky hezkej pohled na věc z strany AT. Tvoje odsuzováni Areze že je arogantnej je taky nehezké.

Ďalší problém lebo vaša skupinka sa nevie ani OOC chovať. 

Tohle se mě určitě velice dotknulo, a zvýšilo mi to TLAK jak tobě z RP. Nehezké urážení naší skupinky. Taky jsme tě neuráželi. Tak se prosím taky chovej :)

Tvoje nazváni naší RP ,,jedete na win,,

Mě hodně pobavilo, po tom co jsi jak krysička utíkal do firmy se schovat. Ale my jdeme na win, tak proč jsi teda hezky neRPil, aby si nehrál na win ty a normálně měl fear? Myslím že tam jsi si trochu upísk a pojebal sám sebe.
Další věc bylo tvé voláni PSA, všeobecne známej fakt že PSA hrajou na win, tak proč jsi je tak hezky volal, když nemáš rád lidi na WIN?

Krpcekiss

@Krpcekiss tvoje vyjádření mě hodně pobavilo, za to ti velice děkuji, ale napsát tohle:
Dôkazy nemám ale keďže spolu volávajú, pochybujem že nemetujú ako každý illegal. 

Tak tu vetu bych si zařadil na 4 místo TOP 5 Trapasu z skima. Volat jsme fakt nevolali, to by tam pak asi nebyl takovej spam na vysílačce, a neosočuj každej wannabe nelegál z skima že metujeme jako oni. V podstatě nejsme ani nelegál, ale jen skupinka.

Další bod, tvoje SocialRP?
Za to že vy máte len ručičky na klikanie do myšky a kropenie, to je Váš problém. Ale nemusíte ničiť Social RP ktoré sa dosť vyvíja v celom Black Angels

Pokuď je mi známo, tak jediný ,,SocialRP,, co tam byl tak bylo se hráni na lezbičky. Pochybuji že by vám tak moc skazilo ,,SocialRP,, strata silvera.

priamočiaro ísť Silverovi po krku za cieľom "vyhrať" je trošku na zamyslenie. Čo je pre Vás výhra? Vykropiť niekoho? To je srabosť. Víťaztvo by malo byť zaslúžené dobrým RPčkom. ❤

 
Nechci být na tohle chytrej, ale když jdeš někomu dát CK, tak logicky ho budeš huntit. A nikdo nechtěl kropit, a ani se nemuselo kdyby protebe spasitel Silver nezavolal PSA, ale RPi normálně, Plán byl jasnej, najet, vzít a odjet bez kropení, tak prosím tě neříkej co je WIN pro nás a že jenom kropíme. Nevystřelili jsme třeba z naší W12 ani jeden náboj. I když jsme mohli vykropit PSA hned co nás zastavili ale radši jsme ujeli. Tak si určitě užívej tvuj WIN s RP v bellievu s holkama.

Závěr


Mějte se rádi, štěkejte a užívejte si RP a nehrajte samozřejmě na WIN! To je nehezké. Já už se na Skimo rozhodně po temhle vyjádření nepodívam, ale určitě to tam budete mít hezký. Sergei S out.

 

brbezme

Hráč

25
21.2.2023 17:21, naposledy upraveno 21.2.2023 17:23 uživatelem brbezme

@Krpcekiss Fakt ? Že jsem si nevšiml toho, že bysme spolu volávali. 😆
K těm ostatním věcem se radši nebudu vyjadřovat, protože to jsou basic brečící bláboly

SilveR

Hráč

34
21.2.2023 17:41

hovorí o tomto calle. - https://streamable.com/1cvlg3 a zase ste sa ukazalí aký ste, arogantný a neviete normalné komunikovať, Arez bol hlava akcie, a viem že ma nemusí, vás ostatných ani pomalý nepoznám, preto som označil z väčšiny jeho, očividne si všetko zobral ku srdcu,  začo sa ospravedlňujem, za moje..kríve obvinenie.

čakál som že porozmyšláte trošku, tento príspevok určite nemal vyvolať arogantné správy a pošpiňovanie sa navzajom, jasne som to tam napísal, bohužial, niekto nemusí rozmyšlať v dobrom ako ja, jednoducho chcem mať normalné kvalítne RP na Mikovy, ťažké pochopiť, a rozvýjam RPčko novým hráčom, viem sa aj k ním chovať a neuveríte akú radosť mi robí keď vidím ako sa pekne vedia chovať aj deti, pekne IC pozdravia atď.. nulová arogancia, mali by ste sa od ních učiť možno vám to prinesie lepší pocit do života, 

 

Bohužial furt idete svoje vaše ego nepozná hranice, "dokonala" skupinka ľudí.

@Dzardys uzatvor tuto diskuzi prosím pekne, nech sa to už nerieši, budem dúfať že budu normalný a nechajú NÁM žiť Mikyho.

Schitzu

Hráč

26
21.2.2023 17:47

@SilveR tak prečo si písal že len kropíme, keď si fr začal na tom videu hned kropit ty xD A tiež si tam mal svoju gardu Elitných NPC. Takže si vlastně taky porušil pravidla ne?

AdReXL

Hráč

26
21.2.2023 18:05, naposledy upraveno 21.2.2023 18:06 uživatelem AdReXL

@Krpcekiss ... Pokračuj v názoroch prosím, baví ma to sledovať a smiať sa na tom.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~84