Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Pivo08

Hráč

2
21.2.2023 18:09

Dobrý den,
Rád bych si požádal o unban, protože ho mám neoprávněně. já jsme tam normálně dojel a jediné co se mi od nich zaznamenalo do chatu bylo to, že na mě křičí ať vylezu, ale že by napsal (např. /me vytahuje zbraň z okna a míří na něj) tak to se mi do chatu opravdu nezaznamenalo. A také nebyla vidět žádná "animace" že by měl vytáhnutou ruku z okénka nebo tak, takže jsem prostě ujel když jsme viděl že na mě jen křičí. Jak ještě jednou říkám a přísahám že jsem nic neviděl (zbraň ani to že by to napsal). Děkuji

 

21.2.2023 22:28

Dobře, možná to nešlo vidět, ale bohužel na videu to bylo. /me nahrazuje animace a ta se právě při tomhle stala, takže /me nebylo potřeba. Při vytahování malé zbraně to ani není potřeba RPit, protože ti to vypíše /ame, ale to je jedno přejdeme k tvému trestu. Příjde mi také nelogické, aby si ujel, když na tebe křičí tři osoby s šátkama na sobě, abys hned šlápl na plyn, ale nevadí. Udělím ti unban, ale doufám, že si z tohoto aspoň něco vezmeš.


Powered by LeoSight IFS
LT~22