Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-526] ZSP - Výmaz trestních rejstříků podatelů


21.2.2023 19:47

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému správnímu procesu ve věci:

výmaz trestních rejstříků podatelů


Dne 21. 2. 2023 byl vydán následující rozsudek:

Soudce pověřený ZSP ve věci výmazu trestních rejstříků podatelů: Donato Ortiz, Steve Duck rozhodl následovně:

I. Podateli Donato Ortiz vyhověno bude, od posledního záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit pouze 3. nejstarší záznam. Žádný z jeho ostatních záznamů odstraněn nebude, jelikož se nejedná o činy uvedené v zákoně č. 14/2020, tudíž tyto záznamy může dle §4 zákona č. 20/2021 (o rejstříku trestů) vymazat pouze Policie San Andreas a to způsobem stanoveným vnitřním předpisem policie.

II. Podateli Steve Duck vyhověno bude, od jeho jediného záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit tento záznam.

 

Nedošlo-li výsledkem ZSP k satisfakci záměru podnětu, má podatel právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení. Taktéž Policie San Andreas má právo podat odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení.

 

(( Rozsudek byl IC doručen do poštovní schránky v obálce s červeným pruhem @Dzardys @DnOndra @Jackal @ScruffyXd ))


Cornell

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~15