Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Bucha1


Bucha1

Hráč

21
26.2.2023 15:55

Zdravím všechny kteří právě čtou tuto žádost, v prvé řadě bych se chtěl omluvit za mé chování v OOC chatu hráči @JanBujko. I přes to že byl slabší v RP, situace se dala vyřešit jinak a rozhodně více v klidu. Zkrátka mi ujely nervy a hráče jsem zavalil salvou nadávek a urážek poukazující na jeho ne moc kvalitní RP.I když i já nejsem ten  nejlepší rpčkář, vím že jsem měl zůstat klidný a situaci vyřešit jinak. Abych vám nějak přiblížil situaci, jednou jsme za mou postavu šel těžit na zbraně a vidím další postavu na spodu dolu, sjedu tedy dolu vytáhnu zbraň a říkám ať si lehne za zem, následně osobu spoutám a prohledám, najdu nějaké peníze a další věci dále jsem zaerpil odemykání vozu a tady to začalo, osoba vzala lopatu a začala mě mlátit i přes to že viděla že mám zbraň, to mě vytočilo na tolik že jsem začal nadávat a tak dále. Ban mi byl udělen dne 13.1. 2022 Administrátorem @SovietDog za "Hodněkrát porušeno pravidlo č.21 a 17 (Permanent)".Banu lituji protože Skimo je server všeho druhu, i když se připojíte na jakýkoliv jiný server, žádný není jako Skimo, prostě ty vesničky mají něco do sebe. Na závěr bych chtěl říct že znovu už se takováto situace z mé strany konat nebude a zachovám klidnou hlavu. 

-Bucha1

28.2.2023 16:44

Do hry tě pustím jedině s podmínkou, jeden malý problém a skončíš tam kde jsi. Za chvíli jak se dostanu do hry,tak ti ban sundám.


Powered by LeoSight IFS
LT~22