Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zrušení /zkrácení permabanu - @SovietDog


Salazar

Hráč

3
26.2.2023 19:32
Dobrý den / ahoj! Už by to mohli být 3 měsíce co jsem poslal svou první žádost, tak snad bude má omluva dostatečná, abych dostal ještě šanci si tady zahrát. Permu jsem dostal za pravidlo 21. což byly nadávky které byly vedeny na hráče Keneth Howard, za to se mu omlouvám a i účastníkům rp akce, za ty zhruba 3 měsíce sem si uvědomil co jsem způsobyl a že už to příště neudělám. Další za co mi byla perma udělena je pokus o podplaceni administrátora. Omlouvám se administrátorovi @SovietDog za tuhle blbost, nemyslel sem to vážně, nemám ani na to si koupit svačinu do školy na tož abych někoho podplatit, ale to není podstatné, byl jsem si vědom toho že jsem se o to pokusil, nebral sem to totiž tak vážně. Omlouvám se všem co jsem zkazil RP a sovietdog. Děkuji že jste si našli čas a přečetli tuhle žádost, děkuji hráči Woozie, který mi opravil chyby v žádosti, polepší se, přísahám.
 
28.2.2023 14:54

Podle mě jsi věděl co děláš a co píšeš, také za jakým účelem. Jenom bohužel pro tebe takové věci nehodlám tolerovat. Bohužel žádost zamítám a ban ti zůstává.


Powered by LeoSight IFS
LT~25