Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-536] ZSP - Výmaz trestních rejstříků podatelů


3.3.2023 21:43

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému správnímu procesu ve věci:

výmaz trestních rejstříků podatelů


Dne 3. 3. 2023 byl vydán následující rozsudek:

Soudce pověřený ZSP ve věci výmazu trestních rejstříků podatelů: Matej Marino, Nikolas Niko, Sara Brandt rozhodl následovně:

I. Podateli Matej Marino vyhověno nebude, jelikož od jeho posledního záznamu neuplynula příliš dlouhá doba a nelze tedy předpokládat, že se podatel ve svých činech stihl napravit. Navíc je jeho trestní rejstřík obsáhlý a Policie San Andreas výmaz rejstříku nedoporučuje na základě nedávných zkušeností.

II. Podateli Nikolas Niko vyhověno bude, od posledního záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit jeho jediný záznam.

III. Podateli Sara Brandt vyhověno bude, od posledního záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit oba její záznamy.

 

Nedošlo-li výsledkem ZSP k satisfakci záměru podnětu, má podatel právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení. Taktéž Policie San Andreas má právo podat odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení.

 

(( Rozsudek byl IC doručen do poštovní schránky v obálce s červeným pruhem @Matejos @Jablkoo @martinhartman13 ))


Cornell

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~18