Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban od SovietDog


neznamy#6659

Smazaný účet

6
4.3.2023 11:49

Dobré dopoledne všem. Dnes 4.3.2023 si po skoro 16 měsících píšu žádost o Unban. Přesněji se jednalo o Permanentní ban od administrátora @SovietDog za " NonRP injuries, NonRP Fear,PowerGaming + Recidiva ".          Tento ban byl prodloužením za ban, který mi udělil administrátor Phobios. Tuto žádost rozdělím na pár částí, a proto bych byl převelice rád, kdyby jste si každou z nich přečetli.

Moje působení před banem

Na servru jsem před svým ostatečním Permanentním banem působil v illeální frakci, neboli v Black Dojo. Byl jsem osobou která se nesnažila kazit Rolepaly jiným hráčům leč také jsem na server nepřidával roleplay hodnotu jaká by sem měla patřit. Skimo jsem bral jako server, na kterým se můžeme s kamarády vyblbnout a nebral jsem ho jako potencíalní main server/hru. Naše skupina " Kamarádu " se kterými jsem hrával, tak většina buď skončila s permou, nebo přestali hrát popřipadě jsou výjmky které nadále na serveru hrajou. Také si možná Soviete pomatuješ na tuto naši vlnu banů, kde vlastně den na to jsem dostal prodloužení na Permu. Prodloužeńi jsem si jak nejvíce zasloužil z důvodu toho, že jsem se tě jako osobu snažil zesměšnit videem, za což se ti znovu převelice omlouvám. Přess celou dobu jsem nasbírál 22 banů z toho byly 2x perma, 2 prodlouźení a 1 zkrácení, což vlastně dělá 19 banů.

Moje druhá Perma na serveru
Měsíc na to, kdy jsem dostal unban z permy jsem si mysle, že už nemám šanci permu dostat, i pŕes to že Soviedog pod mojí žádost napsal, že je to má poslední šance, a že na mě bude dávat pozor.  Bohužel zas a znovu jsem si našel bandu lidí, se kterými jsem se chtěl vydat na illegal i přes to, že illegál v RP je pouze pro osoby, co ovládají perfektně pravidla serveru a hlavně roleplay. Bohužel v tu dobu jsem nebyl osobou, která by se alespoň k jedné z těchto věcí blížila. Rozhodl jsem se, že si chci vydělat a myslel jsem, že kamiony se nevyplatí a že lepši je okrádat. Kvůli mé hlouposti jsem se nechal spálit a skončil jsem z banem od Phobiose na 48/72 za "nonRP injuries + historie,". Rozhodně připouštím a potvrzuji že jsem tyto činy spáchal a sám jsem si tu hloupost uvědomil, až potom co mi na úćet přistala Perma. Také anbych se ještě vrátil k tomu, kdy mi Phobios dal 2 ban, přesněji na 72, tak ten dle mého byl bezdůvodný, protože při začátku RP akce jsem ihned dostal ban, což si mohl admin všimnout v chatu, leč no bohužel nevšimnul a tak to bral jako dalši záminku k dalšimu banu což byl: "NonRP injuries, NonRP Fear,PowerGaming + Recidiva (Permanent)"  po čemž ihned jak to uvviděl Soviedog tak mi přistála Perma na účet.


Co bych dělal, kdybych dostal unban
Ihned co bych dostal unban, bych prodal své auta a majetek, ze kterého bych chtěl udělat následně firmu. Vím že jsem neměl majetek za desítky milionů, ale na rozjezd by to stačilo. Chťel bych se úplné oddálit od Illegal RP, které pro mě už přijde pouze jako starost a budí ve mě "strach", že bych mohl skončit s dalšim banem. Také bych dělal dost véci, které můžou hráčum o odst obohatit roleplay, třeba jako hraní za psa popřípadě za nějaké dítě, což si myslím že u lidí, kteři mají Family Roleplay by se mohlo líbit. 

Závěr
Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří to dočetli až sem, a také samotnému Sovietovi, který měl nervy vůbec všecnhy mé žádosti čist. Pevné doufám že se rozhodneš pro můj unban, leč vím že to asi nebude jednochu rozhodnutí. Pŕeji všem hodně štěstí v životě a hezký zbytek dne.

Jacob Sheen/ ShakeKub

 

4.3.2023 21:59

Už jsem ti jednu šanci dal a opakoval se stejný scénář. Po třetí už ti tu šanci nedám. Je vidět že jsi nenapravitelný a já nemám důvod pouštět takové lidí na server aby opět škodili.


Powered by LeoSight IFS
LT~20