Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/ zkrácení banu


neznamy#10393

Smazaný účet

3
6.3.2023 14:56, naposledy upraveno 8.3.2023 14:06 uživatelem neznamy#10393

Zdravím, včera jsem dostal ban za TrashRP nelegálnu, tam řeknu jak to celé bylo, IC jsme se domluvili na okrádání bílého Porsche, těžilo v dolech, zajeli jsme za něj a mířili jsme na něj s Hacklerem, a on neRPil fear, a odjel pryč tak jsme tam čekali a asi po 10 minutách dojel spět tak jsem ho začal blokovat, a on se snažil ujet tak jsme mu prostřelili zadní kolo, tak pak se teda zastavil, tak asi 8 minut vše v pohodě, pak řidič dál dolu okno, asi 3 minuty vše v pohodě pak si odepnul pást a vytáhl Glock a trefil mě, v tu chvíli jsem nevěděl co mám dělat tak jsem ho zastřelil( mířili na něj dvě Hakačka) poté jsme vzali jeho kolegů a odvezli jsme ho pryč, poté můj kolega ho začal okrádat, já jsme tam RPil inj, ale pak jsem si všiml ze jsem dostal někam jinam, tak poté jsem si už doRPil střelnou ránu v ruce.

 

Poté přišel první ban (DM 12h)  no vůbec jsem nevěděl jaké DM ale dobře, poté přišel další ban (DM 12h) jo tam jsem si říkal jestli to není za to jak jsem ho zastřelil když na mě vytáhl Glock. Říkám si dobře tak toto už dělat nebudu asi nějakou chybu jsem tam udělal 

Potom koukám na LeoSight seznam banu, a tam ban Pakandza zabanoval Koro na 336h TrashRP nelegálnu, fuu tam už jsem si říkal co jsem mohl porušit, když jsem si tam RPil svoje inj, a okrádání eRPil Luki, a proto se chci zeptat co jsem tam porušil, neříkám že tam nějaká chyba z mé strany nebyla, ale vůbec nevím co jsem tam  porušila že jsme to dostali na 336h.

A proto bych chtěl poprosit o vysvětlení, popřípadě o zkrácení banu, vím chyby jsem tam nějaké udělal a tak bych se z nich chtěl poučit abych příště nekazil RP hráčům, a teď si říkám když mi také nelegál nejde tak proč ho dělám. A eště bych se chtěl omluvit hráčům který byli při té RP akci, pak se můžeme domluvit na vrácení věci.

Ban udělen @Pakandza @Pakandza

 

Přeju krásný zbytek dne Koro.

 

9.3.2023 08:17

Ahoj, ne a ne. Příště mě označ jednou, nemusí mi každý den vybíhat upozornění. Samozřejmě tohle nemusí být ani poslední ban ode mě. Proto příště zvaž, jestli vůbec je v tvých silách dělat podobné RP.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo