Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unpermaban od Dzarzdyse 2.


alesheeek

Hráč

3
6.3.2023 19:09

Zdravím, obracím se na vas se svou žádosti o unban (perma). V minulém příspěvku jsem vám napsal toto:

Zdravím vespolek, není to porpvé co jsem dostal ban. Už jsem ho dostal jednou na dve hodiny... Hrál bratr na mém účtě. Klasika zapomněl jsem si zamknout pc. Dnes se to stalo podruhé a dostal jsem permu. 

Touto zprávou se chci omluvit úplně všem kterým jsem (můj bratr) sebral zbytečný čas při odpoledním RPení. A také chci slíbit že už se to nebude opakovat a budu dávat větší pozor. Již jsem si změnil heslo od PC.

Asi se vám to bude zdát jako pohádka protože věřím že takových blábolů už jste slyšeli mnoho. Rp sice nehraji dlouho ale hrozně moc jsem si ho oblíbil a neskutečně mě baví. Ve volném čase jezdím na motorce což se v této zimě nedá a RP je ideální zábava.

Předem děkuji adminům za vstřícnou odpověď. 

S omluvou a pozdravem Aleš

Dzardys mi odpověděl následovně

”Pokud bych odeslal dotaz v databázi (respektive bych o to požádal Rataje), kde bych hledal počet výskytů slov jako "bratr", "brácha", "sourozenec", "bratranec" apod. v žádostech o unban, dostal bych se snad k několika desítkám, stovkám. Asi tolik k tomu, co si myslím o tom, že to udělal tvůj bratr.

Každopádně pokud to i tak udělal někdo jiný, v podstatě je mi to jedno - za svůj účet neseš zodpovědnost jen ty sám, v tomto případě to můžeš vyčítat nejen jemu, ale i sobě. To, co jste ty nebo tvůj údajný bratr předvedli, je vrcholem neúcty k pravidlům RP serveru a v takovém případě nemám sebemenší výčitky svědomí, že tvůj druhý trest je zároveň permanentní. Pokud toužíš po možnosti opět hrát na našem serveru, podej si novou žádost nejdříve za měsíc, v tuto chvíli nemám důvod ti vyhovět.

Žádost zamítám, využij volného času k prostudování pravidel.”

Toť vše k žádosti minule a po uplynutí zmiňovaného měsíce jsem tu zas. Hraní skima už mi opravdu chybí, pravidla jsem si prostudoval tak doufam ze už by to mohlo vse vyjít tak jak ma.

Předem díky, s pozdravem Aleš.

8.3.2023 08:24

Upřímně jsem neměl chuť tuto žádost ani číst, jakmile se v druhém řádku textu vyskytlo slovo "bratr". Přemýšlím, že bych zatlačil na Rataje, aby nešly odesílat žádosti o unban obsahující slova jako je právě "bratr", "sourozenec", ale taktéž "unperma" a tak dále. Možná by to hráče dovedlo ke kreativitě ve svých výmluvách.

Nicméně od incidentu uběhl více než měsíc, šanci ti tedy ještě dám, nicméně uvidím-li jakýkoli náznak opakujících se porušení pravidel, je pro mě otázkou tří vteřin ti permaban vrátit. Mysli na to. V průběhu odpoledne ti ban zruším.


Powered by LeoSight IFS
LT~29