Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání záznamu v rejstříku trestu


RaketakJura

Hráč

26
7.3.2023 10:57, naposledy upraveno 7.3.2023 11:00 uživatelem RaketakJura

Podatel: Jura Pitkin

Věc: Žádost o vymazání záznamu v rejstříku trestu.


Odůvodnění: Vážený soude, tímto dopisem chci zažádat o vymazání záznamu v rejstříku trestů. Já, jakožto osoba jsem ve státu provedl mnoho přečinů, přestupků a trestných činnů (za které jsem byl náležitě potrestán). Jsem vlastníkem dvou firem a myslím, že mí zaměstanci nechtějí mít svého nadřízeného kriminálníka a recividistu. Za mou minulostí jsem udělal tlustou čáru a nyní se plně věnuji své kariéře, také se snažím pomáhat lidem najít pracovní místa a umožnit jim bezproblémový život ve státech. Z mých chyb jsem se dostatečně ponaučil a není dne, kdy bych nelitoval svého chování. Nyní chci v životě pokračovat bez podobných přešlapů.


Záměr: Vymazání záznamu v rejstříku trestu.

Přílohy: N/A

10.3.2023 20:59

Adresát: Jura Pitkin (( @RaketakJura ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Pitkin,

rozhodli jsem se Vám v momentální chvíli nevyhovět z důvodu, že jest na Vás aktuálně vypsaný zatykač. Tento skutek nehovoří o tom, že by jste se nějakým způsobem polepšil. Doporučujeme Vám, aby jste zašel na policejní stanici tuto záležitost vyřešit a tak usnadnit práci policie v pátrání po Vaší osobě na základě daného zatykače. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den.


Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~23