Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro upravu motorových vozidel


Charllie

Hráč

24
11.3.2023 11:56

Podatel: Ben Cooper - Direct Parcel Distribution s.r.o

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Direct Parcel Distribution s.r.o.

Odůvodnění: Vážení členové kongresu, za společnost Direct Parcel Distribution s.r.o [ IČO - 19 ]  - vás žádám já majitel společnosti Ben Cooper , rozený 15.04.1990.  O udělení koncese pro úpravy motorových vozidel a vydávání protokolů o způsobilosti vozidel dle zákonu a směrnic státu SA. Pokud li by nám vyšlo schválení koncese  začali bychom nabízet motorové úpravy veřejnosti , tímto krokem bychom poskytnuli občanům legální servis který by nabízel veškeré upravy či opravy dle přání zákazníků. Po měste nabízí služby nelegální servisy a mnohdy jim lidé skočí do hrsti a jsou podvedeni o jejich peníze , pokud li bychom měli schválenou koncesi pro naší společnost Direct Parcel Distribution s.r.o tak by od našeho servisu  každý zákazník obdržel protokol o upravě/opravě vozidla s ceny dílu / opravy včetně záruky po určitý čas. Vybavení a prostory pro poskytování těchto služeb již máme připravené , jsme plně schopni začít poskytovat služby pro občany za přijatelné ceny. Servis se nachází nedaleko policejní stanice v Montgomery tedy pro civilisty je snadné tento servis najít a je hned vidět všem na očí nebot se nachází na hlavní ulici v Montgomery kde předním parkuji naše odtahové vozidla nebot disponujeme koncesi pro odtah vozidel , Tímto kdyby nám byla umožněna koncese i na upravu / opravu motorových vozidel by nám jen přispělo nebot bysme mohli rovnou zákaznikovi který má porouchaný vůz i mohli nabídnout opravu jeho motorového vozidla.  Servis bude mít stálou otevírací dobu.  Momentálně již je i připravený personál pro obsluhu budoucího servisu. V připadě dalších otázek či nejastností mne můžete kontaktovat na ben.cooper@post.ic kde vám mile rád zodpovím vaše dotazy. Děkuji vám za přečtení a za připadné přehodnocení mé žádosti o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Direct Parcel Distribution s.r.o. [ IČO - 19 ] 

Za společnost Direct Parcel Distribution s.r.o Ben Cooper.

Záměr: Udělení povolení k legálním úpravám motorových vozidel. A udělení povolení k vystavení protokolu o způsobilosti vozidla.

Přílohy: Žádné.

zeldinko

Hráč

45
8.4.2023 23:45

Adresát: Ben Cooper

Věc: Odpoveď na podnet


Vážený pán Cooper,

Po Vašej lustrácií a zistení, že Váš trestný register obsahuje 3 záznamy, sme sa Vám rozhodli nevyhovieť a to do doby kým z Vašej strany nepríde k zjednaniu nápravy.


 

 

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~23