Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro upravu motorových vozidel


ATEX

VIP

13
14.3.2023 18:41, naposledy upraveno 14.3.2023 18:41 uživatelem ATEX

Podatel: Darwin Hustons – CAMUS

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu CAMUS

Odůvodnění: Vážení členové kongresu, za společnost CAMUS [ IČO - 48 ]  - Vás žádám já, zástupce majitele společnosti CAMUS, Darwin Hustons, rozený 28.8.1990, o udělení koncese pro úpravy motorových vozidel a vydávání protokolů o způsobilosti vozidel dle zákonu a směrnic státu SA. Žádám o to z důvodu rozšíření naší firmy a našich služeb. V momentální chvíli vlastníme i koncesi na odtah vozidel. Osobně si myslím, že není snad žádný důvod, který by bránil v udělení koncese pro naši firmu, jelikož fungujeme poměrně dlouho v jiných odvětvích a vše provádíme precizně. Děkuji vám za přečtení a za případné přehodnocení mé žádosti o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu CAMUS [ IČO - 48 ] 

Za společnost CAMUS, Darwin Hustons.

Záměr: Udělení povolení k legálním úpravám motorových vozidel. A udělení povolení k vystavení protokolu o způsobilosti vozidla.

Přílohy: Žádné.

 

zeldinko

Hráč

45
8.4.2023 23:42, naposledy upraveno 8.4.2023 23:44 uživatelem zeldinko

Adresát: Darwin Hustons

Věc: Odpoveď na podnet


Vážený pán Hustons,

Po Vašej lustrácií a zistení, že Váš trestný register obsahuje jeden trest so súbehom viacerých závažných trestných činov, sme sa Vám rozhodli nevyhovieť a to do doby kým z Vašej strany nepríde k zjednaniu nápravy.


 

 

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~23