Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - NonRP injuries, lhaní administrátorovi, podplacení hráče za účelem stažení stížnosti a mixing (Permanent)


neznamy#7300

Smazaný účet

6
15.3.2023 02:27, naposledy upraveno 15.3.2023 02:31 uživatelem neznamy#7300

Zdravím, nevím s čím začít.. Příde mi že toto píši celkem nejspíš zbytečně ale zkusím to.

 

Dne 26.12.2022/21:56 

jsem opět dostal permu za přesný 4 důvody a to jsou NonRP injuries, lhaní, mixing a podplácení.

NonRP Inj si přesně pomatuju, spadl jsem ze skály do vody s autem a nezarpil ani jediné škrábnutí. Byla to taková chyba které jsem si celkem neuvědomil..

Mixing, to už si fákt nepomatuji, nepomatuji si co jsem porušil s mixingem omlouvám se. Dal jsem si na to trošku čas dal jsem tomu pár měsícu. 

Podplácení.. no co k tomu říct? udělal jsem pitomost protože jsem celkem hodně panikoval a nevěděl jsem co mám dělat, měl jsem strach že jsem něco podělal a že se k ty permy dostanu nahned, napadlo mě tedy ho zkusit zplatit. Opravdu toho teďka dost lituju co jsem udělal.

Lhaní, lhaní mi ani nijak nepomohlo a bylo zbytečné lhát. Za lhaní se opravdu omlouvám ikdyž vím že důvěru ani šanci nedostanu je mi to jasné.

 

 

Nechtěl jsem dostat ban. na pravidla jsem si jakkoliv dával opravdu bacha a vím že jsem tohle prostě přehlídl. Člověk se z chyb učí jenže já jsem takovou šanci už dostal. Nevím jak se k tomu už opravdu vyjádřit protože vím že to co jsem udělal je přes hranici a vím že už další šanci nedostanu. Chtěl bych jen naposled požádat o šanci, jednu jedinou šanci, opravdu to není marné. Přísahám že tuhle šanci nenechám plavat. Skimo je jediná hra do které jsem dal stovky a tisíc hodin.. Opravdu už nevím cesty zpět. 

Za tu dobu co jsem tu nehrál, jsem hrál i dost na jiných serverech, Doučil jsem se tak více rpit a doučit pár pravidel co jsem moc nechápal. Tentokrát jsem připravený vyrazit a být skimo hráčem.

15.3.2023 03:54

Takže rovnou začneme a to pěkně zhurta, pač ti to řeknu přímo na rovinu, takže se připrav nejspíš na jistý reality check.. Sem na server se už nepodíváš. Já tě nehodlám pouštět, serveru jsi jenom škodil a ničím nepřispěl. To co jsi předvedl naposled byla konečná a jediný co jsi tím docílil, byl úplný ale fakt že úplný konec. Ode mě a věřím že od dalších administrátoru se šance nedočkáš. A i kdyby jsi to chtěl řešit přes někoho jiného, věř mi že předám všechen důležitý materiál k tomu aby věděli, co jsi provedl a proč si unban nezasloužíš.


Powered by LeoSight IFS
LT~28