Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lhaní a urážení administrátora | @SovietDog (@SedliX)


neznamy#6016

Smazaný účet

20
18.3.2023 21:46, naposledy upraveno 18.3.2023 21:51 uživatelem neznamy#6016

PERMANENTNÍ BAN
18.10. 2022


Kdo ban udělil : @SovietDog
Na koho je žádost mířená : @SedliX
Za co mám ban : Urážení administrátora, Lhaní administrátorovi
Typ banu : Permanentní


          Zdravím, dnes je to přesně 5 měsícu (4 od poslední žádosti) co jsem obdržel permanentní ban.
Žádost směřuji na SedliX-e z důvodu minulého zamítnutí mé žádosti adminem SovietDog zde.
Po 5-ti měsících co jsem v této komunitě nebyl, jsem myslel na to co jsem provedl, a došlo mi že to byla neskutečná chyba která mohla způsobit nepohodlí.
To, co se konkrétně stalo zde uvádět nebudu.

Přestože to směřuji na SedliX-e, tak bych se upřímně rád omluvil Sovietovi.

Rád bych Vás ujistil, že si plně uvědomuji, jaké mohou mít mé činy důsledky pro Vás, a za své jednání nesu plnou zodpovědnost. Zaručuji Vám, že se taková chyba již nebude opakovat a budu se snažit být v budoucnu daleko ohleduplnější.

Vím, že slova samotná nemohou odčinit to, co jsem způsobil, ale chci vám slíbit, že se budu snažit, abych se již v budoucnu takového chování vyvaroval.

Rozumím tomu, že jsem vám tímto mohl způsobit velké nepohodlí, což rozhodně nebylo záměrem.
Bylo to chyba mého jednání, kterého si nyní plně uvědomuji a za něj se omlouvám.

Rád bych se pak ještě rád omluvil SedliXovi za toto zbytečné zatěžování.

V historii banu by se mi neměl žádný ban opakovat, to by mohl být můj nápomocník k tomu, že své chyby neopakuji, konkrétně této se chci vyhnout velkým obloukem.

Skimo a LeoSight komunita mi vesmírně chybí a je mi opravdu líto že jsem udělal něco, co mě od ní odloučilo.

Ještě jednou se Vám omlouvám za své chování a děkuji Vám, že jste mi umožnil svou omluvu vyjádřit.

21.3.2023 14:11

Ahoj,

na začátek si dovolím upozornit nejen tebe, ale i všechny ostatní, že žádosti o unban nyní namísto SedliXe připadají do zodpovědnosti globálních administrátorů. Čili těch, kteří zde na webu mají namísto "moderátor" odznak "administrátor".

Upřímně, vzhledem k tvé historii, nevěřím tomu, že by ses dokázal napravit, a jsem přesvědčen, že po případném unbanu bude první, co uděláš, nasazení šátku a hurá na kamiony. Tak takhle to prosím pěkně nepůjde, speciálně tobě bych doporučil všechny ilegální postavy smazat a jít se učit RP někam do ZZS, protože si piš, že jakmile tě někdo z AT uvidí se zbraní, můžeš si připravit další žádost...

Od banu uběhlo již pár měsíců, jedná se o tvůj permanentní trest, přihmouřím obě oči a unban ti udělím, nicméně si piš, že Soviet není jediný, kdo dohlédne na to, aby se podobné věci z tvé strany neopakovaly. Doufám, že srozuměno, pokud chceš zaučit do RP, požádej některého z našich helperů, rádi ti pomohou.


Powered by LeoSight IFS
LT~45