Ahojte, väčšina z vás vie, že som dostal permanentný ban, tak som sa rozhodol riešiť ho, lebo mi to nepríde ako správné riešenie, možno sa dozvieme toho viac, a možno aj tým zabraním ďalším banom za tuto stupidnosť. :)
Takže, kde začať...
Písal sa deň 12.3.2023 o 1:02(v noci) kedy som napísal @magovec do PMky otázku ,,magi, je zakazané zablokovať teleport vozidlom ? Samozrejme, došlo mi že toto nebolo úplne správne písať Magovcovi do PMky, takže som si hneď na to napísal report. Report som mal celých 30minut, s tou istou otazkou, a to je že či smiem zablokovať teleport alebo dol vozidlom.
Ukončil som ho z dôvodu že nikto mi na neho nereagoval, chcel doťažiť dol, odložiť material a isť spať. Ano, spať :) zase ten spánok, budem dúfať že tu nebude premúdrelec a zase si vymyslí že sa chcem niečomu vyhnúť, ako to bolo naposledy.
Prečo som zablokoval dol ?
Túto vidíme, že SovietDogovi sa to nepačilo, JEMU sa to nepačilo, neviem z jeho riešenia ide arogantnosť, a možno nejaký dôvod na to mi dať PB, kto vie. :)
Vlastne sám nevedel, čo mi má na to povedať, následne mlčal 3minuty a 35 sekund(podľa logu), ak počítam správne, medzi tým som sa dohadoval s Alexey Kucherov pretože sa mu nepačilo že ťažím o 1:15 doly s narazenými rebrami a že blokovovanie dolov je hranie na WIN podľa Alexeya Kucherova, a zdravý rozum podľa SovietDoga.
Najprv si preberieme to "hranie na WIN".
Kde je hranie na WIN ? Je to skoro to isté ako keby tam príde Ilegalná skupina a proste zablokuju všetky vchody raptormi a postavia sa za nich ľudia s HKčkami, človek pochopí že aha, sem chodiť asi nemám, teda ak by tam išiel, to je Zdravý rozum, FearRP a FailRP. Nevidím nikde že by to bolo v pravidlách že sa nesmie blokovať doly, z IC pohľadu to zdravý rozum není, a ani nikdy nebude, a pokiaľ je toto zdravý rozum, tak dobre, idú sa banovať kamióny v protismere, ľudia čo jazdia 200+km/h v obytných zonách, okrádači kámionov, okradnúť kámion pod podmienkov že chcú peniaze tak okradnú kamioňáka, a nájde sa ďalších X,Y Zdravých rozumov. Ktoré sa jednoducho netrestajú.
Prejdeme na ten "zdravý rozúm".
Zdravý rozum ? Vážne Soviet ? Kde v tom vidíš zdravý rozum, to mi vysvetli ? Pokiaľ viem, teraz sa zbierá ten material 24/7, niekdo si dokonca aj zablokuje dol, nebudeš veriť nenapadlo má to jediného však @Holub podľa neho to taktiež nieje zdravý rozum keď to robí/robil. @Rataj chcel proste aby sa o ten material bojovalo presne tak, toto je jedná z možnosti. To tam mám zablokovať dol, zobrať HKčko so sebou a keď tam niekto príde tak ho vyhnať ? Nebude to, to isté v inom rozpoložení ? Presne tak, bude, tak prečo potom by som mál dostať PB ktorý nemá logiku, podľa mňa, niesom problemový hráč čo sa týka pravidiel, naposledy som tuším dostal ban na 8hodin od Phobiosa, po komunikací mi do dál iba na 4 hodiny pretože tam jedna sťažnosť nebola úplne jasná, každý admin vie že sa so mnou dá komunikovať, občas dokonca aj nahlásím hráča, keď je možnosť, komunikácia so mnou je úplné v pohode čo sa týka adminov, takže neviem čo máš za potrebu byť na mňa arogantný a odmeraný. Toto riešenie reportu bolo úplné nevhodné až smiešné čo si vykúzlil.
Ďalšia vec, napisal si mi dokopy 12 sprav, a pritom si hneď naznačil že mi chceš dať ban, doslova mi stačilo povedať, ,,odparkuj si to" upozorniť hráča, to ti asi nič nehovorí. Zrejme si mál dôvod na to mi dať hneď PB, čož nechápem, ak to má niečo spoločné s Alexikom, tak tlieskám to taktiež nechápem, čo si začal TY riešiť, @Dzardys to vyriešil, tak potom nechápem, ak ti to Dzardys nakázal, tak nehovorím nič, ale nepríde mi to. On dostal všetko čo po mňe vyžadoval, neviem prečo si sa ty do toho miešal, možno že si s ním kamarát ? Kto vie. :) Keby Dzardys niečo po mňe chce, isto by má kontaktoval on. :)
Týmto žiadam o UPB pretože mi to nepríde úplné klasické riešenie reportu, na tvojej pozicí by som čákal dosť profesionalnejší prístup napríklad tak ako má Dzardys. Predom ďakujem za vyhovenie @SovietDog @SedliX
((Príspevok nemá nikoho urázniť ani poškodiť predom sa ospravedlňujem za svoje mierne arogantné písanie))
Prajem pekný zvýšok dňa, možno sa aj zajtra na narodeniny(20.3) napojím na server. :D Pápa lásky. <3
EDIT: "Blokoval" to Hummer H2 dal sa bezproblemovo preskočiť, takže aj keby je človek neaktívny a vozidlo furt "blokuje" dól tak sa tam dá aj tak dostať.
SilveR
Ahojte, väčšina z vás vie, že som dostal permanentný ban, tak som sa rozhodol riešiť ho, lebo mi to nepríde ako správné riešenie, možno sa dozvieme toho viac, a možno aj tým zabraním ďalším banom za tuto stupidnosť. :)
Takže, kde začať...
Písal sa deň 12.3.2023 o 1:02(v noci) kedy som napísal [user:5821] do PMky otázku ,,magi, je zakazané zablokovať teleport vozidlom ? Samozrejme, došlo mi že toto nebolo úplne správne písať Magovcovi do PMky, takže som si hneď na to napísal report. Report som mal celých 30minut, s tou istou otazkou, a to je že či smiem zablokovať teleport alebo dol vozidlom.
Ukončil som ho z dôvodu že nikto mi na neho nereagoval, chcel doťažiť dol, odložiť material a isť spať. Ano, spať :) zase ten spánok, budem dúfať že tu nebude premúdrelec a zase si vymyslí že sa chcem niečomu vyhnúť, ako to bolo naposledy.
Prečo som zablokoval dol ?
Túto vidíme, že SovietDogovi sa to nepačilo, JEMU sa to nepačilo, neviem z jeho riešenia ide arogantnosť, a možno nejaký dôvod na to mi dať PB, kto vie. :)
Vlastne sám nevedel, čo mi má na to povedať, následne mlčal 3minuty a 35 sekund(podľa logu), ak počítam správne, medzi tým som sa dohadoval s Alexey Kucherov pretože sa mu nepačilo že ťažím o 1:15 doly s narazenými rebrami a že blokovovanie dolov je hranie na WIN podľa Alexeya Kucherova, a zdravý rozum podľa SovietDoga.
Najprv si preberieme to "hranie na WIN".
Kde je hranie na WIN ? Je to skoro to isté ako keby tam príde Ilegalná skupina a proste zablokuju všetky vchody raptormi a postavia sa za nich ľudia s HKčkami, človek pochopí že aha, sem chodiť asi nemám, teda ak by tam išiel, to je Zdravý rozum, FearRP a FailRP. Nevidím nikde že by to bolo v pravidlách že sa nesmie blokovať doly, z IC pohľadu to zdravý rozum není, a ani nikdy nebude, a pokiaľ je toto zdravý rozum, tak dobre, idú sa banovať kamióny v protismere, ľudia čo jazdia 200+km/h v obytných zonách, okrádači kámionov, okradnúť kámion pod podmienkov že chcú peniaze tak okradnú kamioňáka, a nájde sa ďalších X,Y Zdravých rozumov. Ktoré sa jednoducho netrestajú.
Prejdeme na ten "zdravý rozúm".
Zdravý rozum ? Vážne Soviet ? Kde v tom vidíš zdravý rozum, to mi vysvetli ? Pokiaľ viem, teraz sa zbierá ten material 24/7, niekdo si dokonca aj zablokuje dol, nebudeš veriť nenapadlo má to jediného však [user:4365] podľa neho to taktiež nieje zdravý rozum keď to robí/robil. [user:1] chcel proste aby sa o ten material bojovalo presne tak, toto je jedná z možnosti. To tam mám zablokovať dol, zobrať HKčko so sebou a keď tam niekto príde tak ho vyhnať ? Nebude to, to isté v inom rozpoložení ? Presne tak, bude, tak prečo potom by som mál dostať PB ktorý nemá logiku, podľa mňa, niesom problemový hráč čo sa týka pravidiel, naposledy som tuším dostal ban na 8hodin od Phobiosa, po komunikací mi do dál iba na 4 hodiny pretože tam jedna sťažnosť nebola úplne jasná, každý admin vie že sa so mnou dá komunikovať, občas dokonca aj nahlásím hráča, keď je možnosť, komunikácia so mnou je úplné v pohode čo sa týka adminov, takže neviem čo máš za potrebu byť na mňa arogantný a odmeraný. Toto riešenie reportu bolo úplné nevhodné až smiešné čo si vykúzlil.
Ďalšia vec, napisal si mi dokopy 12 sprav, a pritom si hneď naznačil že mi chceš dať ban, doslova mi stačilo povedať, ,,odparkuj si to" upozorniť hráča, to ti asi nič nehovorí. Zrejme si mál dôvod na to mi dať hneď PB, čož nechápem, ak to má niečo spoločné s Alexikom, tak tlieskám to taktiež nechápem, čo si začal TY riešiť, [user:3773] to vyriešil, tak potom nechápem, ak ti to Dzardys nakázal, tak nehovorím nič, ale nepríde mi to. On dostal všetko čo po mňe vyžadoval, neviem prečo si sa ty do toho miešal, možno že si s ním kamarát ? Kto vie. :) Keby Dzardys niečo po mňe chce, isto by má kontaktoval on. :)
Týmto žiadam o UPB pretože mi to nepríde úplné klasické riešenie reportu, na tvojej pozicí by som čákal dosť profesionalnejší prístup napríklad tak ako má Dzardys. Predom ďakujem za vyhovenie [user:475] [user:23]
((Príspevok nemá nikoho urázniť ani poškodiť predom sa ospravedlňujem za svoje mierne arogantné písanie))
Prajem pekný zvýšok dňa, možno sa aj zajtra na narodeniny(20.3) napojím na server. :D Pápa lásky. <3
EDIT: "Blokoval" to Hummer H2 dal sa bezproblemovo preskočiť, takže aj keby je človek neaktívny a vozidlo furt "blokuje" dól tak sa tam dá aj tak dostať.
SilveR