Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neadekvatné riešenie reportu - SovietDog

1 2



Schitzu

Hráč

26
20.3.2023 11:50

@Matejos  to že má velké zárobky je fr jedno, zarobil som 25mega za jednu hodinu cez týžden úplne v pohode, to že má kvalitné RP je určitě FAX. Když na něj mířiš Mkou a začne utíkat, fr se uvědomte co je dobré RP a potťe si vaše LesbianRP cs dostanu warn ale co už, vyjadřím se když lidi jako Silver jsou lopaty

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování, double-post (zjevné útoky ze závisti)

Shade

Hráč

49
20.3.2023 11:52

Tu se budu muset opět vyjádřit..Jelikož mě zarazil ten začátek.  "Žádné problémy s ním nejsou" Nom..Když se na to tak kouknu, tak se v poslední době neřešilo nic jiného, než jen SilveR, bylo toho plné fórum kde jste se hádali s prominutím jako děcka. A ta další věc co mě zarazila je táhle "RP Má na urovni vyšší jako 90% hráčů Skima" Abych k tomu něco řekl..SilveR celkově nemá špatné Rp..Avšak jsou tam chybky ale ty máme všichni..I tak má ale přes 20 banů a z toho i Permu..I po těch 20 banech nepřestal dělat blbosti a stále v nich pokračoval. Podívej se třeba na @VajkoChlpko Ten měl permu..Dostal unban a nyní má Rpčko skvělé..Snaží se hrát podle pravidel a dokonce je v Helpertýmu. Akorát by někdo musel chtít se změnit, co? To že jsi arogantný člověk vím dost sám od sebe, když jsem s tebou jednou řešil report. Neustále arogantní vyjednávání a nedalo se s tebou domluvit. Možná by to chtělo zapracovat na tomhle SilveRe. Snažit se zlepšit tvé chování vůči jiným členům téhle komunity. Jak sis možná všiml, dost lidí z tebe má srandu..A proč asi? Já bych tě rád respektoval a nedělá mi to v budoucnu problém, avšak můj názor koho respekuji a koho ne je k prdu. Zkus zapracovat na komunikaci a vyjadřováním se. Někdy sebereflexe a respektování ostatních členů a členů AT vede k lepšímu požitku ze hry, než jen brečet z toho, že tě chtěl někdo "vykropit". Zkus to a uvidíš jak se budeš mít lépe, není to zas tak těžké. 👱🏿‍♂️

Peli

Hráč

27
20.3.2023 17:10, naposledy upraveno 20.3.2023 17:16 uživatelem Peli

Zdraví vás váš nejoblíbenější RP hráč!

Fanoušku... jsem velice nerad že zde koluje mé IC jméno ale když mé vyjádření chceš tak prosím!

Nevím zda si někdy měl naražená žebra ale těžit s tím kameny? To je za mě blbost a proč zde nedáš screen z chatu kde si se choval jako trubka a psal si "Kde je uvedené jak moc jsou žebra naražená?"

Hraní na win je to z mé strany také ale to ať hodnotí někdo jiný, nejsem tu od toho abych určoval porušení pravidel a ani nebudu vyvracet členům AT že k porušení nedošlo tak jako si to dělal ty.

Víc ti k tomu asi ani psát nechci, hezký zbytek dne všem čtenářům a zatím ahoj!

 

22.3.2023 10:34

Pro stížnosti na členy AT existuje extra sekce. Jsem moc rád, že jste zde rozjeli tak vášnivou diskuzi, nicméně úplně zbytečně. Z důvodu neadresování stížnosti do správné sekce tak tento topic zamítám a zamykám.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~72

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024