Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o výmaz záznamu v rejstříku trestů


20.3.2023 21:24

Podatel: Luna Vega

Věc: Žádost o výmaz záznamu v rejstříku trestů

Odůvodnění: 

Vážený soude,

Tímto bych chtěla požádat o výmaz v rejstříku trestů, 11.12.2020 jsem byla uvězněna a pokutována v cele PSA, Montgomery. Po nějaké době jsem byla suspendována v ZZS, kvůli blíže nespecifikovanému záznamu v rejstříku trestů. Napsala jsem tedy e-mail na policii s žádostí o výmaz. V odpovědi mi bylo sděleno, že čin, který jsem spáchala spadá mimochodem i do výčtu paragrafů v zákoně 14/2020 (viz příloha). Dále se zprovozněním Elektronického Portálu Občana jsem se konečně v plné míře dozvěděla, za co jsem byla potrestána - jelikož mi nebyla sdělena při zatčení (na lůžkovém oddělení nemocnice v Los Santos, kde jsem byla hospitalizována) žádná obvinění, pouze se slovy "Však vy víte co jste udělala" jsem byla odvezena do Montgomery a uvězněna na krátkou dobu. (viz příloha). 
Od zmíněného činu uběhla již nějaká doba, během které jsem nic protizákonného neprovedla a chtěla bych tedy požádat o výmaz tohoto záznamu, abych se mohla vrátit k práci pro ZZS.

Děkuji předem za vyřízení
S pozdravem
MUDr. Luna Vega

Záměr: Výmaz záznamu v rejstříku trestů - umožnění návratu do práce pro ZZS. 

Přílohy:
kopie e-mailu od PSA a fotka obrazovky z E.P.O.

 

26.3.2023 18:21

Adresát: Luna Vega (( @Awoo ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážená paní Vega,

situací jsme se zabývali v rámci ZSP a jeho výsledek naleznete v dokumentu S-547.


Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~23