Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[38/2023] Rozhodnutie Kongresu o odvolaní riaditeľa väznice Briana Norda a vyhlásení výberového konania


zeldinko

Hráč

45
21.3.2023 16:32, naposledy upraveno 21.3.2023 16:32 uživatelem zeldinko

KONGRES SAN ANDREAS


Rozhodnutie Kongresu San Andreas

o odvolaní riaditeľa väznice Briana Norda a vyhlásení výberového konania

zo dňa 21.3.2023


I. Kongres San Andreas odvoláva Briana Norda ako riaditeľa väznice a väzenskej služby ku dňu 21.3.2023, v súlade so zákonom č. 55/2021 o činnosti DOCAR na základe dlhodobej nečinnosti, ktorá zapríčiňuje stagnáciu DOCAR ako štátnej zložky.

II. Kongres San Andreas vyhlasuje výberové konanie na pozíciu riaditeľa väznice a väzenskej služby odo dňa 21.3.2023, s termínom ukončenia 26.3.2023 ((odpoveďou pod tento príspevok))

III. Kongres San Andreas poveruje vykonávaním činností pre udržanie plynulého chodu väznice Las Payasadas za neprítomnosti riaditeľa, druhého najvyššieho predstaviteľa väzenskej služby Adelu Roggers a to do doby ukončenia výberového konania.

IV. Uchádzač o pozíciu riaditeľa väznice musí splňovať požiadavky uvedené nižšie.


Požiadavky:

  • Absolútna trestná bezúhonnosť,
  • Úplné stredoškolské vzdelanie ukončené maturitnou skúškou,
  • Vek 21 rokov a viac,
  • Vodičský preukaz skupiny B, C,
  • Aktívny a komunikatívny prístup,
  • Skúsenosti na podobnej pozícií výhodou

Prihláška musí obsahovať:

  • Štrukturovaný alebo rozprávací(beletrizovaný) životopis

Prihláška môže obsahovať:

  • Motivačný list

 

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas

((Rozhodnutie bolo vyvesené na stránky Kongresu a v listovej podobe odoslané Nordovi a Roggers @Lexikonn @SovietDog))

21.3.2023 16:35, odstraněno 21.3.2023 16:42 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
21.3.2023 20:52, odstraněno 21.3.2023 20:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Shade

Hráč

49
22.3.2023 12:11

Výběrové řízení na post ředitele Věznice se zvýšenou ochranou.

 

Základní informace:
Jméno a příjmení: Grace Roggers

Datum narození - 2.3.2000
Místo narození - Italie
Místo trvalého pobytu - Los Santos Vila Richman 1801
Vzdělání - Střední a vyšší zdravotnícká škola - Obor Zdravotní sestra.



 Kurzy / Licence:

Řidičský průkaz skupiny B

Řidičský průkaz skupiny A

Řidičský průkaz skupiny C

Zbrojní Průkaz kategorie T-1

Lodní průkaz.

Kurz sebeobrany.

Jazyky: 
- Čeština C1

- Ruština B1

- Italština C1

Životopis:

Zdravím. Jmenuji se Grace Roggers a je mi 23 let. Narodila jsem se v Italii přesněji na Veroně. Vychovala mě Matka Sofia Butler a Otec Marco Russo. Chodila jsem na základní školu v Italii a poté jsem šla na střední a vyšší zdravotnickou školu, kde jsem dostudovala Obor zdravotní sestra s Maturitou. Poté jsem se ve 21 letech přestěhovala sem do San Andreas, kde jsem začala pracovat jako záchranářka. Zkušenosti tedy mám jak ve zdravotnictví tak i celkově v oboru který potřebuju zde v DOCARu. Jelikož nyní DOCAR sama osobně vedu jako hodnost Zástupce vedoucí Dozorců. Mám zkušenosti s vedením věznice a v podstatě to byl vždy můj sen něco takového vest. Jsem vůdči typ a nedělá mi problém si skrotit i horší kořínky které se dají v naší věznici potkat. Vyrostla jsem v horších podmínkách, nebylo semnou vždy jednáno v rukavičkách a právě proto si myslím, že mě to dokázalo nejvíce připravit do života. Jsem držitel zbrojního průkazu T1. Se zbraněni se setkávám často a je to můj koníček. Manipulace se zbraní a zkušenosti střelby je zde samozřejmostí. Kurz sebeobrany jsem absolvovala ještě v Italii. K tomu jsem od malička ještě dělala box který dělám do teď. Věnuji se fitness a běhání. Mezi mé koníčky tedy patří. Běh, fitness, střelba na terč a procházky v lese. Samožejmě je toho více, jako třeba poslech hudby a tanec. Proto tedy žádám o výběr na post ředitele. Zkušěnosti s tímhle mám a věřím, že pokud bych byla vybraná jako ředitelka, tak věznice bude fungovat dál.

Proč zrovna já na post ředitele věznice?

Mám zkušenosti s vedení věznice. Již nyní to vedu a jsem v podstatě "zástupce ředitele" Jelikož Pán Brian Nord nebyl aktivní jak v práci tak na Aplikaci DOCARu. Komunikace se PSA proběhla vždy přes mně a to též převozy. Na všech jsem velila já a nikdy se nestal průser, který by zavinil útěk vězně z věznice. Jsem čestná a nestranná a dokáži být i dosti přísná na to, abych dokázala skrotit vězně ve věznici. Lidi ve věznici mě již znají a dokáží říct, jaká jsem. Celkově věznice potřebuje člověka, co to tam zná a co má zkušenosti jako takové. Proto se tam nyní hlásím jako ředitelka. Nyní jak jsem již řekla jsem na hodnosti Zástupce Vedoucí dozorců a společně s VD(Vedoucí Dozorců) Adéla Roggers to vedeme nějakou dobu a kompletně bez problémů. Proto jsem se zapojila do výběrového řízení na ředitele věznice. Znám celý zákon o činnosti DOCARu a ještě více jako třeba zákon o zbraních atd.

Telefonní číslo.: 700-700

Post.: grace.roggers@post.ic

Podpis Grace Roggers.

Cosmmo

Hráč

21
22.3.2023 14:06, naposledy upraveno 22.3.2023 14:07 uživatelem Cosmmo

Curriculum vitæ


 Jméno: Michael

Prostřední jméno: -

Příjmení: Burrows

Titul před jménem: JUDr.

Titul za jménem: - 

Datum narození: 4.4.1988

Místo narození: Chicago, Illinois, Spojené státy Americké

Trvalé bydliště: San Fierro, Hasselhoff Street, Hotel

Emailová adresa: michal.burrows@post.ic


Vzdělání

 

1.10.2012 - 30.9.2018

Právnická fakulta Univerzity Karlovy

Vysokoškolské vzdělání zakončené rigorózní zkouškou

 

3.10.2008 - 9.9.2011

Policejní akademie České republiky v Praze

Vysokoškolské vzdělání zakončeno závěrečnou zkouškou

 

3.9.2003 - 30.6.2007

TRIVIS - Střední škola veřejnoprávní Praha

Veřejnoprávní ochrana

Středoškolské vzdělání zakončené maturitou


Praxe

1.12.2021 - 1.2.2023

Policie České republiky 

Komisař/poručík

Velení oddílu ochranné služby PČR

 

1.7.2016 - 31.11.2021

Vězeňská služba České republiky 

Vrchní inspektor/podporučík

Dohled na správný chod vazební věznice

 


Kurzy

 

2021

Taekwondo self defense

Dynamic shooting

Introduction To Psychology

2020

Primeros Auxilios Psicológicos

2017

Social Psychology


Jazykové znalosti

angličtina - C2

čeština - C2

Licence

B - osobní vozidla

C - nákladní vozidla

Technické znalosti a dovednosti

MS Windows 10

MS Windows 8

MS Word

MS Excel

MS Powerpoint

MS OneDrive


Motivační dopis

 

Vážení členové výběrového výboru,

píši Vám s velkým nadšením ohledně pozice ředitele věznice v Las Payasadas. Věřím, že svými zkušenostmi a vzděláním bych mohl v této pozici skvěle obstát a poskytnout vězňům a personálu vynikající vedení, mohu přinést významnou přidanou hodnotu a pomoci zajistit úspěšný provoz věznice.

S mým vzděláním a pracovními zkušenostmi se cítím jako ideální kandidát pro tuto pozici. Mám vysokoškolské vzdělání v oblasti kriminologie a více než 5 let zkušeností v oblasti bezpečnosti a správy věznic. Mám bohaté zkušenosti v oblasti vězeňského systému, neboť jsem již v minulosti pracoval v této oblasti. Během této doby jsem si osvojil mnoho dovedností a schopností, které by mi nyní při plnění pozice ředitele věznice v Las Payasadas velmi pomohly.

Mimo to jsem rovněž pracoval u policie, kde jsem vedl oddíl a získal si mnoho praktických zkušeností s vedením, oblasti řízení týmu, strategického planování a organizací. Absolvoval jsem také několik kurzů zaměřených na střelbu, sebeobranu a psychologii, což mi umožnilo získat hlubší pochopení mentálního stavu a chování lidí v nebezpečných situacích.

Mé silné vedení a komunikační schopnosti, spolu s pevným závazkem vůči bezpečnosti a ochraně práv vězňů, by měly být přínosem pro tuto pozici. Jsem připraven přijmout výzvu, kterou přináší ředitelství věznice a cítím se velmi motivován.

Jsem přesvědčen, že bych svými schopnostmi a zkušenostmi byl vhodným kandidatém pro tuto pozici.

S přáním hezkého dne, JUDr. Michael Burrows

23.3.2023 22:05, naposledy upraveno 23.3.2023 22:51 uživatelem Radekfil
Ipatiy Pushkin 

 
Jméno - Ipatiy
Příjmení - Pushkin
 
Místo narození - Kazachstán, Astana
Datum narození - 6.7.1979
 
Emailová adresa - ipatiy.pushkin@post.ic
Telefonní číslo - 748-727
 
Licence - Řidičské průkazy typu A, B a C, Lodní licence
 

Přeji krásný a dobrý den, jmenuji se Ipatiy Pushkin a narodil jsem se v roce 1979 v Astaně, což je hlavní město Kazachstánu. Moji rodiče byli obyčejní lidé, otec pracoval jako řidič kamionu a matka jako zdravotní sestra.
 
Navštěvoval jsem školu v Astaně a po jejím dokončení jsem se rozhodl vstoupit do armády. Sloužil jsem v kazachstánské armádě po dobu 4 let, kde jsem se specializoval jako voják v bezpečnostně právní oblasti. Během mého pobytu v armádě jsem se naučil mnoho užitečných dovedností, jako je boj z blízka, střelba a strategické plánování.
 
Po odchodu z armády jsem se rozhodl pokračovat ve studiu a zapsal jsem se na Kazachstánskou právnickou univerzitu, kde jsem získal titul v oboru právo. Během studií jsem se zúčastnil několika soutěží v oblasti práva.
Po ukončení studia jsem pracoval jako advokát v Astaně, kde jsem se specializoval na právo v oblasti bezpečnosti a obrany. Můj pobyt v armádě mě naučil mnoho užitečných dovedností, jako například boj z blízka, střelba a strategické plánování, které mi pomáhají i v soukromém životě. Vím, jak se bránit a jak chránit sebe i své blízké. Mé studium práva mi pomohlo rozšířit moje znalosti o zákonech a principy spravedlnosti, což mi umožňuje pomáhat lidem, kteří se dostanou do problémů.
 
Po několika letech práce v Astaně jsem se rozhodl přestěhovat do Spojených států amerických. Přesněji do města Washington, D.C., kde jsem žil, než jsem se přestěhoval právě sem.
 

zeldinko

Hráč

45
27.3.2023 22:34, naposledy upraveno 27.3.2023 22:37 uživatelem zeldinko

KONGRES SAN ANDREAS


Oznámenie Kongresu San Andreas

o výsledku výberového konania na pozíciu riaditeľa väznice


Vážení uchádzači,

ďakujeme za prejavený záujem v tomto výberovom konaní. Na základe výsledku hlasovania Kongresu pri vyhodnocovaní prihlášok, ktoré činilo sedem hlasov za, bude na pozíciu riaditeľa väznice vymenovaný Ipatiy Pushkin.


Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas

((Oznámenie bolo vyvesené na stránky Kongresu a v listovej podobe odoslané uchádzačom @neznamy#8643 @Shade @Cosmmo @Radekfil))


Powered by LeoSight IFS
LT~95

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo