Curriculum vitæ
Jméno: Michael
Prostřední jméno: -
Příjmení: Burrows
Titul před jménem: JUDr.
Titul za jménem: -
Datum narození: 4.4.1988
Místo narození: Chicago, Illinois, Spojené státy Americké
Trvalé bydliště: San Fierro, Hasselhoff Street, Hotel
Emailová adresa: michal.burrows@post.ic
Vzdělání
1.10.2012 - 30.9.2018
Právnická fakulta Univerzity Karlovy
Vysokoškolské vzdělání zakončené rigorózní zkouškou
3.10.2008 - 9.9.2011
Policejní akademie České republiky v Praze
Vysokoškolské vzdělání zakončeno závěrečnou zkouškou
3.9.2003 - 30.6.2007
TRIVIS - Střední škola veřejnoprávní Praha
Veřejnoprávní ochrana
Středoškolské vzdělání zakončené maturitou
Praxe
1.12.2021 - 1.2.2023
Policie České republiky
Komisař/poručík
Velení oddílu ochranné služby PČR
1.7.2016 - 31.11.2021
Vězeňská služba České republiky
Vrchní inspektor/podporučík
Dohled na správný chod vazební věznice
Kurzy
2021
Taekwondo self defense
Dynamic shooting
Introduction To Psychology
2020
Primeros Auxilios Psicológicos
2017
Social Psychology
Jazykové znalosti
angličtina - C2
čeština - C2
Licence
B - osobní vozidla
C - nákladní vozidla
Technické znalosti a dovednosti
MS Windows 10
MS Windows 8
MS Word
MS Excel
MS Powerpoint
MS OneDrive
Motivační dopis
Vážení členové výběrového výboru,
píši Vám s velkým nadšením ohledně pozice ředitele věznice v Las Payasadas. Věřím, že svými zkušenostmi a vzděláním bych mohl v této pozici skvěle obstát a poskytnout vězňům a personálu vynikající vedení, mohu přinést významnou přidanou hodnotu a pomoci zajistit úspěšný provoz věznice.
S mým vzděláním a pracovními zkušenostmi se cítím jako ideální kandidát pro tuto pozici. Mám vysokoškolské vzdělání v oblasti kriminologie a více než 5 let zkušeností v oblasti bezpečnosti a správy věznic. Mám bohaté zkušenosti v oblasti vězeňského systému, neboť jsem již v minulosti pracoval v této oblasti. Během této doby jsem si osvojil mnoho dovedností a schopností, které by mi nyní při plnění pozice ředitele věznice v Las Payasadas velmi pomohly.
Mimo to jsem rovněž pracoval u policie, kde jsem vedl oddíl a získal si mnoho praktických zkušeností s vedením, oblasti řízení týmu, strategického planování a organizací. Absolvoval jsem také několik kurzů zaměřených na střelbu, sebeobranu a psychologii, což mi umožnilo získat hlubší pochopení mentálního stavu a chování lidí v nebezpečných situacích.
Mé silné vedení a komunikační schopnosti, spolu s pevným závazkem vůči bezpečnosti a ochraně práv vězňů, by měly být přínosem pro tuto pozici. Jsem připraven přijmout výzvu, kterou přináší ředitelství věznice a cítím se velmi motivován.
Jsem přesvědčen, že bych svými schopnostmi a zkušenostmi byl vhodným kandidatém pro tuto pozici.
S přáním hezkého dne, JUDr. Michael Burrows

Curriculum vitæ
Jméno: Michael
Prostřední jméno: -
Příjmení: Burrows
Titul před jménem: JUDr.
Titul za jménem: -
Datum narození: 4.4.1988
Místo narození: Chicago, Illinois, Spojené státy Americké
Trvalé bydliště: San Fierro, Hasselhoff Street, Hotel
Emailová adresa: michal.burrows@post.ic
Vzdělání
1.10.2012 - 30.9.2018
Právnická fakulta Univerzity Karlovy
Vysokoškolské vzdělání zakončené rigorózní zkouškou
3.10.2008 - 9.9.2011
Policejní akademie České republiky v Praze
Vysokoškolské vzdělání zakončeno závěrečnou zkouškou
3.9.2003 - 30.6.2007
TRIVIS - Střední škola veřejnoprávní Praha
Veřejnoprávní ochrana
Středoškolské vzdělání zakončené maturitou
Praxe
1.12.2021 - 1.2.2023
Policie České republiky
Komisař/poručík
Velení oddílu ochranné služby PČR
1.7.2016 - 31.11.2021
Vězeňská služba České republiky
Vrchní inspektor/podporučík
Dohled na správný chod vazební věznice
Kurzy
2021
Taekwondo self defense
Dynamic shooting
Introduction To Psychology
2020
Primeros Auxilios Psicológicos
2017
Social Psychology
Jazykové znalosti
angličtina - C2
čeština - C2
Licence
B - osobní vozidla
C - nákladní vozidla
Technické znalosti a dovednosti
MS Windows 10
MS Windows 8
MS Word
MS Excel
MS Powerpoint
MS OneDrive
Motivační dopis
Vážení členové výběrového výboru,
píši Vám s velkým nadšením ohledně pozice ředitele věznice v Las Payasadas. Věřím, že svými zkušenostmi a vzděláním bych mohl v této pozici skvěle obstát a poskytnout vězňům a personálu vynikající vedení, mohu přinést významnou přidanou hodnotu a pomoci zajistit úspěšný provoz věznice.
S mým vzděláním a pracovními zkušenostmi se cítím jako ideální kandidát pro tuto pozici. Mám vysokoškolské vzdělání v oblasti kriminologie a více než 5 let zkušeností v oblasti bezpečnosti a správy věznic. Mám bohaté zkušenosti v oblasti vězeňského systému, neboť jsem již v minulosti pracoval v této oblasti. Během této doby jsem si osvojil mnoho dovedností a schopností, které by mi nyní při plnění pozice ředitele věznice v Las Payasadas velmi pomohly.
Mimo to jsem rovněž pracoval u policie, kde jsem vedl oddíl a získal si mnoho praktických zkušeností s vedením, oblasti řízení týmu, strategického planování a organizací. Absolvoval jsem také několik kurzů zaměřených na střelbu, sebeobranu a psychologii, což mi umožnilo získat hlubší pochopení mentálního stavu a chování lidí v nebezpečných situacích.
Mé silné vedení a komunikační schopnosti, spolu s pevným závazkem vůči bezpečnosti a ochraně práv vězňů, by měly být přínosem pro tuto pozici. Jsem připraven přijmout výzvu, kterou přináší ředitelství věznice a cítím se velmi motivován.
Jsem přesvědčen, že bych svými schopnostmi a zkušenostmi byl vhodným kandidatém pro tuto pozici.
S přáním hezkého dne, JUDr. Michael Burrows