Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Veřejná omluva


asdf

Hráč

15
22.3.2023 21:07, naposledy upraveno 22.3.2023 21:28 uživatelem asdf

Vážené publikum,

   touto cestou bych chtěl vyjádřit upřímnou omluvu za pošpinění jména. Přebírám plnou odpovědnost za svá jednání a uvědomuji si, že svými slovy nebo činy jsem způsobil újmu nejen sobě, ale i lidem kolem sebe. 

   Mé chování bylo nesprávné a uvědomuji si, že to mělo negativní dopad na mnoho lidí. Chci se za to hluboce omluvit a slíbit, že udělám maximum pro to, aby se podobné situace již neopakovaly.

   Chápu, že mé chování bylo neakceptovatelné a že jsem zklamal mnoho lidí. Proto vám slibuji, že se budu snažit napravit své chyby, učit se ze svých chyb a pracovat na tom, abych se stal lepším člověkem. Věřím, že takovýmto krokem se budu moci vrátit k Vaší přízni a získat zpět Váš respekt.

   Ještě jednou bych chtěl zdůraznit, že mi je velmi líto toho, co se stalo, a že se tímto snažím napravit své chyby a udělat maximum pro to, abych napravil škodu, kterou jsem způsobil.

   Rád bych se omluvil přímo těm, které jsem svými slovy nebo jednáními zranil. Doufám, že mě vyslechnou a že si spolu nalezneme cestu k zlepšení našich vztahů. Jmenovitě @Dzardys & Lexionys.

   Ještě jednou chci vyjádřit svou upřímnou omluvu a doufám, že mi budete moci dát druhou šanci.

Děkuji vám za pozornost.

 

S pozdravem

asdf

Zeintar

Hráč

49
22.3.2023 22:08

 

Doba jde kupředu a technologie s ní. Ale když si už od technologie necháváš pomoci, přeci nenecháš, aby z tebe udělala hlupáka, no ne? "Vážené publikum", formulace a nelogická explanace situace. Vždyť v tom textu nejsou žádné informace, co jsi provedl, všechno je jen "omáčka". Ano, takhle (zatím) chatGPT funguje. Přečetl sis ten text po "sobě" vůbec? To tebe samotnýho nekope do očí? "Vážené publikum", "hluboce se omlouvám" a tak dále. Vždyť to nejsou slova, který jsi v životě použil. (Takhle píše možná tak zchovankyo v reportu, když to chce prodloužit na 2000 slov a fakt už mu docházej slova 💀) Když už si s tou umělou inteligencí budeš hrát, tak prosím, někde jinde. 

asdf

Hráč

15
22.3.2023 23:59, naposledy upraveno 23.3.2023 17:21 uživatelem asdf

Milý Zeintare,

   na přípravě textu jsem si dával záležet a jeho příprava společně se samotnou konstrukcí dílčích pasáží trvala okolo 2 hodin. Nevyvracím, že jsem nevycházel z odborných textů, které byly užity pro zachování formality, jež se při dokumentu obdobného typu očekává.

   Korekturu textu jsem prováděl za pomocí umělé inteligence, avšak se jednalo o pouhou korekci pravopisných chyb a to sice za pomocí této stránky.

   Omluva měla být původně směrována poškozeným osobám soukromě, každopádně se mi je bohužel nepodařilo zkontaktovat. Z onoho důvodu je psána veřejně. 

   Věc jsem se rozhodl zobecnit a nebýt v ní konkrétní, v případě přijetí omluvy a následného možného navázání kontaktu bych samozřejmě adresátům důvody mé omluvy obhájil. 

-

// 22.03.2023, 23:59 - Z důvodu únavy zprávu dopíši zítra, neboť už teď nad ní trávím nadbytek času. Posílám nedokončený text z důvodu vlastní obhajoby a za účelem redukce ukvapených závěrů //

E.:

   Ve výuce mám dán předmět ,,technika administrativy (TEA)", kde nás připravují k psaní úředních dokumentů a záznamů. Tam se nepochybně z velké části hledí na formalitu a celkovou úpravu textu a jeho plynulost a porozumění.

   Jak příspěvek, tak tento psaný text jsem vložil do klasifikátoru, kde bylo moji hypotézou zjistit, jak se text tváří (viz níže). Program oba podněty vyhodnotil jako ,,AI-Generated". Což vlivem vypadajícího ,,odborně psaného textu" dává smysl.

 

   Vyvracet tě z tvé domněnky nadále nebudu, každopádně si stojím za tím, že se jedná o můj projev.

@Zeintar

 

S pozdravem

asdf

    

   

   

 


Powered by LeoSight IFS
LT~53