Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva - Státní vyznamenání a Interně vyznamenaní členové sboru


Jacko88

Hráč

41
23.3.2023 18:57

   


 

Stání vyznamenání a Interně vyznamenaní členové sboru


    Určitě jste už někdy slyšeli o Státních vyznamenáních. ''Státní vyznamenání jsou taková vyznamenání, nebo jiná ocenění, která uděluje stát San Andreas a jím pověření představitelé osobám, které se zasloužili o rozvoj státu, bezpečnost občanů, nebo jinak vynikají ve svém oboru a jsou prospěšní pro společnost.''

    Naši hasiči (Včetně bývalých) jsou držitelé hned několika Státních vyznamenání, mezi něž patří Medaile Za statečnost, jejímž držitelem je stržm. Petr Hubert a mjr. JUDr. Frederik Benett. Držiteli Medaile Za zásluhy I. stupně jsou npor. Lukas Urban, mjr. Raymond O'Conner a kpt. Bc. Nathalia Hilton. Dalším vyznamenáním je Medaile Za zásluhy o bezpečnost I. stupně, jejím držitelem je kpt. Nikol Hamiltonová. Medaili Za Věrnost drží opět kpt. Nikol Hamiltonová, spolu s kpt. Lukášem Urbanem. Vyznamenání a ocenění je samozřejmě mnohem více, ale nikdo další z hasičů již žádné nedrží. Přes to si myslím, že hasiči drží spoustu vyznamenání a ocenění, je to tedy důkazem, že odvádí skvělou práci a vy (Občané) jste v rukou profesionálů. 

    Celý vládní příspěvek se Státními vyznamenáními a jejich držiteli: Státní vyznamenání

    Existují ale i interní vyznamenání sboru. Není přesně specifikováno, za co jsou, ale jejich držitelé si je vysloužili právem, s velikou dřinou na výjezdech, či ve vedení oddělení a samotného sboru. Mezi držitele interního vyznamenání patří poručík Brittany White, SDH Denisa Johnsn, poručík Lucie Benešová, poručík Marty Peterson, kapitán Nathalia Hilton, kapitán Nikol Hamiltonová a v neposlední řadě major Raymond O`Conner.


(-Screenshot ze systému Hasičského Záchranného Sboru.)


Za Hasičský záchranný sbor dne 23.03.2023,
tiskový mluvčí, Pauline Hanté

 


Powered by LeoSight IFS
LT~21