Výběrové řízení na ředitele Správy parků San Andreas
Curriculum vitae
Jméno: Isabell
Příjmení: Baylor
Titul před jménem: Bachelor of Science (B.S.)
Datum narození: 18.12.1994
Místo narození: Casper, Wyoming, United States of America
Trvalé bydliště: Glen Park 309, Los Santos, San Andreas
Emailová adresa: isabell.baylor@post.ic
Telefonní číslo: 769734
Nejvyšší dosažené vzdělání:
University of Wyoming at Casper - Biology Bachelor Degree program
Pracovní zkušenosti
2017 - 2022: Strážce parku v Yellowstonském národním parku ve Wyomingu
2023 - 2023: Policie San Andreas
2023 - současnost : Vězeňská služba San Andreas
Jazykové znalosti
Angličtina - C2 (mateřský jazyk)
Čeština - C2
Španělština - C1
Licence
Řidičský průkaz sk. A
Řidičský průkaz sk. B
Řidičský průkaz sk. C
Lodní průkaz
Motivační dopis
Vážené kongresmanky a vážení kongresmani,
dovolte mi, abych Vám představila svoji vizi pojetí Správy parků San Andreas a proč si myslím, že jsem vhodnou kandidátkou na pozici ředitele této instituce.
Mým cílem by bylo vést tým odborníků, kteří se zaměří na ochranu a udržitelný rozvoj parků a přírodních rezervací. Postarám se o to, abychom naše kulturní dědictví ochránili a zachovali i pro budoucí generace. Touto oblastí se zabývám již mnoho let. Mohu nabídnout zkušenosti, pracovitost, rozvahu a vedoucí schopnosti.
Ochrana přírody je mojí vášní, v této práci jsem se našla. Proto jsem sepsala návrh na zřízení této instituce i tady v San Andreas a proto se také ucházím o tuto pozici. Místní příroda mě okouzlila a zamrzel mě fakt, že taková instituce tu už dávno není. Proto se chci tohoto úkolu ujmout. Nebojím se výzev a vím, co tato práce obnáší. Mám zkušenosti z jednoho z nejprestižnějších parků v USA a tyto zkušenosti chci uplatnit při ochraně zdejších parků a při vzdělávání nováčků do tohoto oboru.
Mám dobré vůdčí, komunikační a organizační schopnosti, což mi umožňuje efektivně řídit projekty a koordinovat týmy. Jsem schopná motivovat a inspirovat své kolegy. Budeme fungovat jako jednotný a pevný tým. Zasadíme se nejenom o ochranu přírody ale i o zvýšení zájmu občanů o kulturu a naše památky.
Díky mým znalostem se cítím připravena na výzvy, které řízení této instituce přinese. Mám znalosti o ekosystémech, ochraně druhů, přírodních vodách, biologické diverzitě a udržitelnosti. I to jsou důležité předpoklady pro tuto pozici, které nepostrádám.
Závěrem bych vám chtěla poděkovat za zřízení této instituce, za možnost ucházet se o tuto pozici a doufám, že vás mé zkušenosti přesvědčí, že jsem vhodnou kandidátkou na pozici ředitele Správy parků San Andreas.
S úctou,
Isabell Baylor
Výběrové řízení na ředitele Správy parků San Andreas
Curriculum vitae
Jméno: Isabell
Příjmení: Baylor
Titul před jménem: Bachelor of Science (B.S.)
Datum narození: 18.12.1994
Místo narození: Casper, Wyoming, United States of America
Trvalé bydliště: Glen Park 309, Los Santos, San Andreas
Emailová adresa: isabell.baylor@post.ic
Telefonní číslo: 769734
Nejvyšší dosažené vzdělání:
University of Wyoming at Casper - Biology Bachelor Degree program
Pracovní zkušenosti
2017 - 2022: Strážce parku v Yellowstonském národním parku ve Wyomingu
2023 - 2023: Policie San Andreas
2023 - současnost : Vězeňská služba San Andreas
Jazykové znalosti
Angličtina - C2 (mateřský jazyk)
Čeština - C2
Španělština - C1
Licence
Řidičský průkaz sk. A
Řidičský průkaz sk. B
Řidičský průkaz sk. C
Lodní průkaz
Motivační dopis
Vážené kongresmanky a vážení kongresmani,
dovolte mi, abych Vám představila svoji vizi pojetí Správy parků San Andreas a proč si myslím, že jsem vhodnou kandidátkou na pozici ředitele této instituce.
Mým cílem by bylo vést tým odborníků, kteří se zaměří na ochranu a udržitelný rozvoj parků a přírodních rezervací. Postarám se o to, abychom naše kulturní dědictví ochránili a zachovali i pro budoucí generace. Touto oblastí se zabývám již mnoho let. Mohu nabídnout zkušenosti, pracovitost, rozvahu a vedoucí schopnosti.
Ochrana přírody je mojí vášní, v této práci jsem se našla. Proto jsem sepsala návrh na zřízení této instituce i tady v San Andreas a proto se také ucházím o tuto pozici. Místní příroda mě okouzlila a zamrzel mě fakt, že taková instituce tu už dávno není. Proto se chci tohoto úkolu ujmout. Nebojím se výzev a vím, co tato práce obnáší. Mám zkušenosti z jednoho z nejprestižnějších parků v USA a tyto zkušenosti chci uplatnit při ochraně zdejších parků a při vzdělávání nováčků do tohoto oboru.
Mám dobré vůdčí, komunikační a organizační schopnosti, což mi umožňuje efektivně řídit projekty a koordinovat týmy. Jsem schopná motivovat a inspirovat své kolegy. Budeme fungovat jako jednotný a pevný tým. Zasadíme se nejenom o ochranu přírody ale i o zvýšení zájmu občanů o kulturu a naše památky.
Díky mým znalostem se cítím připravena na výzvy, které řízení této instituce přinese. Mám znalosti o ekosystémech, ochraně druhů, přírodních vodách, biologické diverzitě a udržitelnosti. I to jsou důležité předpoklady pro tuto pozici, které nepostrádám.
Závěrem bych vám chtěla poděkovat za zřízení této instituce, za možnost ucházet se o tuto pozici a doufám, že vás mé zkušenosti přesvědčí, že jsem vhodnou kandidátkou na pozici ředitele Správy parků San Andreas.
S úctou,
Isabell Baylor