Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UnPermaBan (UPB)


Radyyym

Hráč

28
2.4.2023 20:20

Ahoj, touto žádostí bych chtěl nejvíce oslovit @Pakandza a taktéž všechny ostatní kterým jsem uškodil touto mojí “akcí”.

Nebudu tady rozebírat co jsem provedl a za co tento (v mém případě druhý) permanentní ban mám, avšak kdyby někdo měl zájem tady → https://leosight.cz/forum/topic/13471 ← je odkaz na moji předešlou žádost, která mi byla zamítnuta.

Za těchto 40 dní jsem stihl přečíst a znovu si zopakovat všechna pravidla spojená s Leosightem a Skimo RP, taktéž jsem si dal nějakou tu pauzu od her a počítače celkově a tím si myslím že tentokrát (jestli dostanu ještě jednu šanci) budu rozumnější a taktéž spravedlivější celému kolektivu.

Přes těchto 40 dnů jsem taktéž pokecal s @Pakandza na discordu.

Vše co jsem chtěl napsat, jsem sepsal do minulé žádosti takže to tady v krátkosti zopakuji a znovu slibuji, že tentokrát to bude naposled co mě uvidíte s žádostí o UPB.

OMLUVA- Omlouvám se VŠEM za tuto situaci, omlouvám se A-Teamu za to že toto musí řešit a zatěžovat si tímto hlavu, omlouvám se celému HZS sboru za odcizení IZS vozidla, omlouvám se @Ricardoo za to že se na tuhle šaškárnu kterou jsem provedl musel koukat, omlouvám se ale hlavně Pakandzovi za to že jsem mu položil tuhle stupidní otázku a stejně ji pak zrušil a udělal to.

PODĚKOVÁNÍ- Chtěl bych ještě Pakandzovi poděkovat za to že byl spravedlivý a vyšel mi se vším vstříc na discordu a taktéž za to že mi dal ještě jednu šanci pro napsání této žádosti. Děkuji mu taktéž za to že jsem díky němu měl čas na to si pročistit hlavu a snad se vrátit do RP světa s větší dávkou rozumu a menší závislosti na počítači. 

ZÁVĚR- Tak jo, doufám že se tato žádost po mně dala přečíst a že byla alespoň trošku srozumitelné napsaná. Taktéž vám děkuji že jste si udělali čas na to si tuto žádost přečíst a případně zareagovat jak už srdíčkem, fajfkou, komentářem nebo také křížkem. Přeji vám všem klidný zbytek dne a doufám, že se co nejdříve uvidíme zase v IC světě. Radim se loučí, ahoj.

 
3.4.2023 10:04

Ahoj, zkrátím ti to, případný další trest bude delší. 


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo