Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení/zkrácení permanentního banu pro Administrátora @SovietDog


Kikin

Hráč

26
3.4.2023 00:13

Zdravím všechny čtenáře tohoto topicu.

Tímto topicem bych si chtěl požádat o zkrácení či zrušení Permanentního banu, který mi udělil administrátor @SovietDog. Svých chyb jsem si více než vědom a rozhodnutí Administrátora nijak nezpochybňuji.

Ban mi byl udělen za obcházení banu, ptáte se proč? To zde vysvětlím.

Tehdy jsem dostal svůj první permaban za A2A na jiném účtu, poté jsem ban obešel myslím jednou, kde jsem opět obdržel permaban. Po nějakém tom půl roce se mi povedlo dostat zkrácení permabanu. Bohužel se pak stala pro mě nepříjemná věc, a to bylo to, že jsem AFKoval u dvou hráčů mimo F10, kteří TrashRPili a DMkovali se. Poté jsem společně s nimi obdržel ban na 72h s tím, že mi ho Soviet prodloužil na permanentní. Po prodloužení jsem se s tím nechtěl moc smířit, protože mi RP chybělo. Ano, opět jsem to obešel...bohužel. Udělal jsem to tak celkově 6x myslím, netuším kolikrát to bylo. Nemusíte mi říkat, že jsem blbec. Vím to moc dobře sám. To by bylo něco málo k objasnění, za co mám momentální permaban.

Dnes již vlastním jen a pouze tento účet, ostatní účty, na kterých jsem obcházel permaban jsou k dnešnímu datu smazány, u jednoho čekám stále s ticketem na smazání, jelikož si nepamatuji heslo ani email. Rád bych se na Skimo opět podíval, ale již legálně. Zkoušel jsem se schovávat dlouho, avšak jsem již věděl, že to nemá dál význam, že se na mě dříve či později stejně příjde. A také že to tak bylo. Tímto bych chtěl požádat o šanci dokázat to, že jsem hoden k tomu zde RPit. Nikdy bych nechtěl špinit jméno Skima či něco podobného, mám tu odehráno přes 2000h. Vždy jsem se snažil o kvalitní RP, zážitky pro ostatní i zlepšení sebe samého. Kdybych někdy měl možnost přispět jakkoliv Skimu na jeho kvalitě, jistě bych se toho ujal. To mi můžete věřit. Strávil jsem zde určitě přes 2 roky mého života, mám odtud spoustu hezkých vzpomínek a poznal jsem zde spoustu super lidí. Ze všech svých přešlapů a chyb jsem se v průběhu času poučil a dávám si bacha i na sebemenší maličkosti.

 

Abych se zpětně vyjádřil k jedné stížnosti kde jsem byl zmíněn: (klik).

Ano, tehdy jsem se choval jak blbec a myslel jsem si jak je strašná frajeřina to obcházet, ale zároveň jsem na Skimo chodil s pocitem, že si jdu odpočinout od všeho co se mi v životě odehrálo a užít si RP. Vím že účtů jsem během permabanu vystřídal hned několik, ale dnes existuje jen tento a ostatní účty jsou smazané a jeden v řešení skrze ticket jak jsem zmínil výše. Téměř každý člověk měl aspoň jednou občas období, kdy takzvaně "dělal ramena". A tím obdobím jsem si prošel i já sám, zpětně se za to stydím, omlouvám a mrzí mě to. To je má stručná odpoveď k části stížnosti, kde jsem byl zmíněn.

 

Proč bych si přál dostat unban a proč by mi mohl být udělen?

Přál bych si dostat možnost se sem vrátit mezi tuto komunitu a pokračovat ve svém RP, které mám rozdělané. Chtěl bych zde prožít spoustu dalších zážitků a neustále se jakkoliv zlepšovat. Vím, mé šance nejsou moc vysoké po tom veškerém obcházení ale vím, že mé RP má aspoň nějakou tu úroveň a nechodím zde jen z nudy pro Troll a podobně. Chodím zde pouze pro odpočinek a požitek z RP. Vím že pro mě platí stejná pravidla jako pro kohokoliv jiného a nemám s nimi sebemenší problém. Jak jsem psal zmíněnému adminovi, obcházel jsem to proto, že jsem byl bezradný a myslel si že se na skimo už nikdy legálně nepodívám. Momentálně vidím aspoň nějakou šanci a proto zkouším štěstí. Během trvajícího banu si pravidla ještě procházím abych popřípadě doladil nedokonalosti, které jistě stále mám.

Chtěl bych požádat SovietDoga, aby se nade-mnou slitoval a dal mi ještě jednu šanci. Moc to pro mě znamená, Skimo je má hlavní náplň volného času, které ale zpětně nelituji. Lituji jen toho věčného obcházení, to ano. Ale zážitků nikoliv. Kdybych mohl, čas vrátím zpět a nikdy bych neudělal nic z toho, co se tehdy odehrálo. Jenže se již stalo, a proto zde žádám o zkrácení či zrušení banu. Věřím tomu, že SovietDog je rozumný administrátor a zároveň doufám, že snad ve mě každý z Vás najdete trochu pochopení pro mé činy, které mě tak či tak v ničem neomlouvají. Ještě jednou se omlouvám.

Budu rád za veškeré reakce pod tuto žádost, ať už jsou pozitivní či negativní. Jsem jen člověk, a dělám také chyby...a né malé. Někdo mě nemusí mít rád, někdo mě třeba má rád, ale vím že se nelze zavděčit každému. To je život. Jinak se omlouvám za délku žádosti, jen jsem chtěl vyjádřit vše, co k této žádosti mám na srdci.

Přeji všem čtenářům hezký zbytek dne a doufám, že se někdy ještě na Skimu shledáme a zažijeme spoustu super chvil a zážitků.

🔹Kristopher was here.


Spoiler
V případě schválení mé žádosti, budu rád za zrušení/zkrácení banu na tomto serialu (jedná se o můj hlavní počítač), děkuji mockrát: BCFC4B6B1E0D5B099B0885B6B7D367B4



3.4.2023 13:46

Se žádosti sis dal záležet, to je vidět. Jak už jsem řekl v jedné stížnosti, jestli si podáš nějakou slušnou žádost ta ti tu šanci dám avšak s varováním jak pro tebe, tak i pro tvé kolegy. Však víte o co jde a o čem mluvím. Za pár minut ti ban sundám a budeš se moct připojit. 


Powered by LeoSight IFS
LT~48

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024