Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena AT - @SovietDog


neznamy#11137

Smazaný účet

1
26.3.2023 16:57

Dobrý den, všichni mě jistě znáte, jsem tu za jiný účet jelikož všechny předchozí jsou již smazány. (Nikolasek97, K3vin, Saguarek)
Zase se dostáváme k tomu jednomu... Sovietovo  pochybné chování, je mi jasné, že tu proti mě bude X argumentů a nějak se za to nezlobím, snažil jsem se nebýt nápadný a je vcelku smutné, že by se na mě nepřišlo jinak než když by mě někdo nahlásil, ale to je detail... Za své "Alter Ego" jsem nahrál cca. 800h, vcelku vtipné. Sám nevím zda se smát či brečet, jelikož mi to všechno příjde takové divné. Ale nebudu se opakovat, zkrátka jsem se sem dostal, porušil jsem pravidlo, ale chtěl jsem začít na novo, většina z vás jste si ani nevšimli, že to jsem já a pár členů AT a komunity mě měli i rádi. (Dovolím se označit - @Radekfil, @Dzardys, @Phobios , vaše chování bylo na úrovní a sám musím říct a poděkovat za vaše řešení reportů a tak dále... <3)
Ale k věci... Dost dlouho jsem hrál na účtě zvaném K3vin, nikomu jsem neškodil, snažil jsem se tak nějak žít sám se sebou, ale někdo se mi to pokoušel dále zhnusovat - ( @Kikin - Acryz, Roxy, Kamarad, CapiHnizdo, a tak dále). Tak jsem se na to jednoduše vykašlal, účet si smazal, majetek s řádným zaeRPením daroval kamarádovi a tím to skončilo. Včera jsem si založil účet tenhle, nebavilo mě to bez skima, taktéž jsem si dovolil nahlásit osobu @Kikin za jeho obcházení banu, k tomuto nejde říct nic jiného než "Kážeš vodu, ale přesto piješ víno", nešlo nic... Jde tu hlavně o jednu věc, včera díky tomu, že mě nahlásil @Markuus, @Kikin a tak dále, nevím kdo všechno jsem dostal  Permanentní ban na svém zbrusunovém účtě, no jo, byl jsem naivní, ale dostáváme se k té podstatnější části, společně semnou permanentní ban dostal i @kendi a @craftingclone, Crafting o tom moc dobře věděl, ale Kendi fakt ne. I přesto, že k tomu Soviet neměl pádné důkazy, tak všichni tyto dostali permu společně semnou, o mě nejde, já si to patřičně zasloužil, ale tohle bylo z jeho strany opravdu pochybné, tato perma byla opravdu neadekvátní. Ale taktéž se dostáváme k věci jiné, osobě zvané @Markuus - I přesto, že tento člověk věděl o nás všech a kryl nás, proč nedostal permantní ban i on? Tohle celé mi příjde trochu trapné a víc co k tomu říct nemám, tímhle končím, lze je krásně vidět, že Soviet nedělá nic jiného než nadržuje ostatním hráčům a trestá ty, kteří jsou v tom naprosto nevinně a bez důkazů. Mějte se a rád jsem se zase dostal mezi tuhle klidnou komunitu, vzpomínejte na mě v dobrém, see ya. 



Zde je pár důkazů, které vás přesvědčí o našem společném volání... O porušování různých pravidel ze strany Markuse o Sovietovo netaktnímu řešení jeho pochybení a o doznání se, že Markus moc dobře věděl o Acryzovo působení na skimu už po několikáté... :shrug: (Vše co tu uvidíte bylo naposíláno Administrátorovi Sovietovi.)


Sovietovo "dobré řešení" problémů.

Konverzace mezi Markusem a Acryzem. (Byla mi zaslána Acryzem, nic z toho jsem neukradl a vše co je tu, mi bylo zasláno dobrovolně)

Klípek od Ohary, kde bylo jasně viditelné/Slyšitelné, že jsme spolu volali (Kristian, Markus, já, Sinner/Ohara) + Moc porušení pravidel.

Markusovo Kousky #1

Markusovo Kousky #2

Markusovo Kousky #3

Markusovo Kousky #4

Markusovo Kousky #5

Markusovo Kousky #6

Markusovo Kousky #7

Markusovo Kousky #8


Co k tomu říct, jde vidět, že základy spravedlnosti se tu nekonají...
Děkuji za kladné vyřešení této stížnosti, mějte se.

27.3.2023 05:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
27.3.2023 09:34

EXCERPT

Předmětem stížnosti je další z pokusů hráče nikolasek97 o vyřazení SovietDoga z Admin Teamu. Upřímně, vzhledem k tomu, kdo je náš podatel (a především vzhledem k tomu, že se sám masivně dopouštěl porušení pravidel), bych já osobně stížnosti nekladl vůbec žádnou váhu a zamítl ji už jen z principu, ať by byla závažná jakkoli. No, naštěstí pro hráče o tom já nerozhoduji. Zpět k věci.

Podatel si stěžuje na to, že Soviet dal permanentní ban hráči @kendi, protože údajně měl vědět o obcházení permanentního trestu tady ze strany podatele. Předpokládám, že spolu mají uzavřenou smlouvu a podatel vykonává danému hráči advokáta, jinak si nedokážu vysvětlit, proč to řeší za něj. Naopak si podatel ještě stěžuje na to, že hráč @Markuus nedostal trest, což se mi zdá naprosto v pořádku, pakliže měl tady našeho podatele nahlásit. Téže mne pobavil opět zmiňovaný text

lze je krásně vidět, že Soviet nedělá nic jiného než nadržuje ostatním hráčům

Pominu-li úroveň skladby věty, úsměvné je i podatelovo tvrzení ohledně nadržování hráčům. Pak jsou tam nějaké důkazy, které patří spíše do stížností na hráče.

kendi

Hráč

25
27.3.2023 13:40

@Dzardys žádná smlouva tam není on jen napsal svůj názor toč vše , nic miň nic víc 

27.3.2023 14:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
27.3.2023 18:13

Nejsem sice velký spisovatel, ale abych uvedl věci na pravou míru a objasnil to proč jsem tak činil. Rozdělíme si to na několik částí aby jsme to měli nějak pohromadě.

Začneme na samotným začátku. Kdy jsi nahlásil Acryze poprvé, v ten moment mě nenapadlo se nad tím pozastavit a říct si odkud máš takové informace. Změň si IP, kup si nový disk aby se ti změnil seriál a k tomu si založ nový discord. Nikdo tě v tu chvíli nepozná. Nic méně, jsi Acryze nahlásil dvakrát a já si až před pár dny začal uvědomovat odkud jsi ty informace měl. To je celkem smutné nahlásit někoho dvakrát a pak dělat jakože nic, celkem sila, co si budeme. To je první část.

Část druhá, psal jsi mi ve hře že jsi se změnil ,avšak já tu změnu nevidím a popravdě ji nevidí nikdo jiný než ty. I před tím jsi byl arogantní, namyšlený a myslel sis že ti všechno projde. Ale co se ke mě dostalo, tak je děs a hrůza a nevím kdo by mohl klesnout tak hluboko. Jak můžeme vidět tady, tak je tu přiznaní hráče, kterému jsi vyhrožoval. Že mu ze hry uděláš peklo, a že mu zamezíš možný pokus na pozici Helpera. Což je prostě ubohé. Pak tam jsou další vyhrůžky, které cílili na Acryze, Markuse a kdo ví ještě na koho.

Část třetí, tvé vystupovaní když jsem se na tebe portnul v pátek. To je kapitola sama o sobě, prvně jsi dělal že to nejsi ty (což Acryz je o dost chytřejší a nic nezapíral a rovnou se přiznal, proto pokud si podá žádost tam mu tu šanci dám ale ty takovou možnost nedostaneš), potom jak jsi viděl že to nemá cenu lhát, tak jsi obrátil celkem o 180 stupňů a začal jsi být arogantní, namyšlený. Svým způsobem i lehce agresivní, což chápu. Hrozil ti opět ban a ty jsi nevěděl co dělat. Tak jsi se uchýlil k agresi a později i k "vyhrůžkám?" do teď nevím co to mělo znamenat. Co mě ještě velice pobavilo byla tvá otázka na to jestli si na serveru budeš moct ještě někdy zahrát a všichni známe odpověď ale aby jsi to konečně pochopil, tak ne. Sem už se nikdy nevrátíš a jak jsem ti řekl ve hře, tak se o to i postarám. No a jak to celé skončilo ve hře, tak jsem si myslel že už bude klídek. A tady se přesouváme na další část a to předposlední část celé odpovědí.

Část čtvrtá: Ty jsi mi následně začal psát na discordu a tam jsi se opět uchýlil k agresi a vulgarismu, což bylo z tvé strany ubohé, ale  též to chápu, opět jsi dostal ban a já ti zamezil hrát na serveru a dítěti takové věci jsou prostě líto. To šlo i cítit z té konverzace, že máš takové pocity a proto ty nadávky. Ale co také do teď nechápu je to proč jsi zmínil autoškolu. Prostě out of nowhere jsi zmínil autoškolu a když jsem se na to zeptal tak jsi jenom dodal "nic nic".  Říkáš že jsem Skimo potíč ale přitom všem jsi to ty kdo potí Skimo. Jenom ty si to neuvědomuješ. Prvně se nad sebou radši zamysli, dospěj jinak tě sežere krutá realita a to ta že s takovou co děláš teď se nikám v životě nedostaneš.


Pátá a poslední část a to ta, proč jsem se rozhodl netrestat Baladu, Kokolina, Markuse a Raketu. Je to jednoduché, Baladovi jsi zkrátka vyhrožoval a on měl strach, tak to nenahlašoval, protože mu na místu v HT asi hodně záleží, plus tam jsou i ty vyhrůžky že mu pokazíš reputaci a uděláš mu ze Skima peklo. Kokolino si do toho radši ani nevměšoval, protože by nechtěl aby mu bylo vyhrožováno stejně tak jako Baladovi, ačkoliv to nebyl nějak moudrý tah od těch všech, tak jsem je následně poučil ať takové věci řeší rovnou a ať nepředstírají že to neexistuje a neděje se to. Všichni tihle lidé byli "poškození" a tudíž nevidím důvod proč bych je měl trestat. Ty videa s Raketou a Markusem jsem viděl a řekl jsem jím že jak mile se to bude opakovat, tak je trest nijak nemine a ať si na tohle dávají pozor. Plus co jsem si dneska ještě zjistil, tak jsi ještě uskutečnil krásný A2A se svým kolegou Krovcem. Takže si tu ještě můžeme krásně do seznamu připsat A2A a pokus o lhaní administrátorovi. Což mě vůbec ale vůbec nepřekvapuje.


Tohle je celý příběh jak se co dělo + proč jsem tak rozhodl. Doufám že tohle lidém ukáže co jsi za člověka, jenom krysa co se nikdy nezmění. A na závěr tu mám pár vtípných screenu, které si nemůžu přece nechát pro sebe. A jak jsem řekl na začátku, nejsem spisovatel ale snažil jsem se to udělat co nejlíp a srozumitelně aby každý věděl proč tomu tak bylo a je. Enjoy.

Loučí se s tebou člověk, který si tímhle vším kompenzuje komplexy s reálného světa.
GA Roku SovietDog.

 

30.10.2023 21:56

VERDIKT

Celá stížnost je postavena na tvém opakovaném projevu disrespektu vůči pravidlům Skima, což se potvrdilo i v celkem nedávné době. Obsahuje spoustu nařčení, od méně až po vcelku dost závažné, přesto jsem v důkazech nenašel nic, co by Sovieta jakkoli usvědčilo z poškozování portálu a hráčů, jaké ve stížnosti zmiňuješ. V tomto případě se musím plně přiklonit na stranu Sovieta.

@SovietDog


Powered by LeoSight IFS
LT~95