Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o zapsání a zaznačení nemovitostí do katastru


Kubby

Hráč

58
3.4.2023 18:21

Podatel: Johny Heavy

Věc: Žádost o zapsání a zaznačení nemovitostí do katastru nemovitostí


Odůvodnění: Vážený soude,

touto žádostí bych Vás chtěl požádat o zapsání a zaznačení veškerých nemovitostí do katastru, které jsou v příloze. Všech nemovitostí jsem vlastníkem již dlouho, avšak až teď jsem zjistil, že nemám veškeré své nemovitosti řádně zapsané a zaznačené v katastru nemovitostí. Zároveň dalším důvodem této žádosti je skutečnost, že na pozemku s ČP 1069 mi často bývají odtahována vozidla. V příloze jsou zaznačené červeným obdélníkem dané nemovitosti, u každé z nich je popsaná přibližná lokalita a čísla popisná jednotlivých nemovitostí.

Předem děkuji za vyřízení mé žádosti.


Záměr: Zapsání a zaznačení nemovitostí vlastněné mou osobou do katastru nemovitostí.

Přílohy: *Příloha 1. - nemovitosti.jpeg*

23.4.2023 16:01

Podatel: Johny Heavy (( @Kubby ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Heavy,

pozemek byl vyměřen a zaveden do katastru nemovitostí pod číslem 385, jeho rozloha činí 1.613 m² (0,2 ha). Vlastnictví pozemku bylo navázáno k nemovitost s čp. 1069. Vaše další žádosti jsou irelevantní, poněvadž vlastníte jenom nemovitosti, nikoliv pozemek samotný a z tohoto důvodu jsme se rozhodli vaším dalším žádostem nevyhovět. Děkujeme za pochopení. 


Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~28