Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-552] ZSP - Výmaz trestních rejstříků podatelů


5.4.2023 19:48, naposledy upraveno 5.4.2023 19:48 uživatelem Rataj

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému správnímu procesu ve věci:

výmaz trestních rejstříků podatelů


Dne 5. 4. 2023 byl vydán následující rozsudek:

Soudce pověřený ZSP ve věci výmazu trestních rejstříků podatelů: Martin Dusik, Bill Russo, Maxim Caldwell, Daniel Hudec, Matej Marino rozhodl následovně:

I. Podateli Martin Dusik vyhověno bude, od posledního záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit všechny jeho záznamy.

II. Podateli Bill Russo vyhověno bude, od posledního záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit pouze 2 nejstarší záznamy. Jeho nejnovější záznam odstraněn nebude, jelikož se nejedná o čin uvedený v zákoně č. 14/2020, tudíž tento záznam může dle §4 zákona č. 20/2021 (o rejstříku trestů) vymazat pouze Policie San Andreas a to způsobem stanoveným vnitřním předpisem policie.

III. Podateli Maxim Caldwell vyhověno nebude, jelikož jeho nejnovější záznam je 7 dní starý, což zcela očividně vypovídá o tom, že se podatel nepolepšil.

IV. Podateli Daniel Hudec vyhověno bude, od posledního záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit všechny záznamy kromě 2. a 3. nejnovějšího záznamu. Tyto záznamy odstraněny nebudou, jelikož se nejedná o činy uvedené v zákoně č. 14/2020, tudíž tyto záznamy může dle §4 zákona č. 20/2021 (o rejstříku trestů) vymazat pouze Policie San Andreas a to způsobem stanoveným vnitřním předpisem policie.

V. Podateli Matej Marino vyhověno bude, od posledního záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit jeho jediný záznam.

 

Nedošlo-li výsledkem ZSP k satisfakci záměru podnětu, má podatel právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení. Taktéž Policie San Andreas má právo podat odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení.

 

(( Rozsudek byl IC doručen do poštovní schránky v obálce s červeným pruhem @KreutZ @P3P3G4D @Havran @UrciteNeHudec @Matejos @Dzardys ))


Cornell

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~15