Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN

filipdrdul

Hráč

6
5.4.2023 21:54, naposledy upraveno 5.4.2023 22:07 uživatelem filipdrdul

Zdravim rad bych se vyjadřil k memu banu na 160h. Hrač měl 653hodin. Video mame z RP akce a žadne pravidlo z toho jsem neporušil. Video klidně pošleme neni problem a aji jsme měli duvod proč ho zabit. . Ban je za pravidlo 5. a 31. ani jedno pravidlo jsem neporušil a nevim co tam bylo porušeno kdyby sjte něco měli jako dukaz pošlete mi ho děkuji rad bych to viděl. A ja erpil každou věc co jsem mohl třeba jako že jsem mu vzal penize kartu a atd. Nic jineho jsem mu nevzal nevim co bych mu mohl vzit jako jineho. jestli chcete o video si klidně napište neni problem. DM jsme žadny neudělali nevim jaky DM myslite ale duvod jsme měli takže nevim proč pravidlo 5. Děkuji předem za odpověď

Pravidlo 5: Žadny majetek a nic jineho jsem neničil leda tak jsem zabil hrače z duvodu aby si nic nepamatova

Pravidlo 31: Hrač měl 653hodin takže jsme ho mohli okrast a každy znas měl taky přeš 100hodin takže jsme mohli okradat

jan38

VIP

47
5.4.2023 22:15

když se hráč okradá a dáš mu PK je to DM protože se to zneužívá.

filipdrdul

Hráč

6
5.4.2023 22:26

Nikde v pravidlech neni že se nemuže kvuli tomu že se to zneuživa když tě někdo okrade v realitě taky ti něco snad uděla ne tak asi trochu rozum 

jan38

VIP

47
5.4.2023 22:27, naposledy upraveno 5.4.2023 22:29 uživatelem jan38

Okradu týpka a prostě ho zastřelím ono není těžke přemýšlet a dát /me udeřil ho glockem do spánku

Dříve se to nepovažovalo za DM ale irl kdyby mne někdo postřelil tak si to pamatovat budu :)

dominiksmetak4

Hráč

4
5.4.2023 22:31, naposledy upraveno 5.4.2023 22:31 uživatelem dominiksmetak4

no.. když ho trefí do hlavy v irl tak si to asi pamatovat nebude... 

( nepiš sem blbosti. )

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné a nevhodné vyjadřování
5.4.2023 22:50

klik

filipdrdul

Hráč

6
5.4.2023 22:54, naposledy upraveno 6.4.2023 08:28 uživatelem filipdrdul

Takže žadny mixing tam nebyl což nechapu jako a to že jsem mu napsal do OCC že si nic pamatovat nemuže tak jako asi mixnig neni a jako kdyby jsme ho okradali IRL tak asi mu něco musime udělat aby si to třeba nepamatoval  ne o Čem je asi RP hra IRL za pc  a duvod jsem měl proč mu tak PK takže nevim proč jako 

8.4.2023 12:27

Ahoj, snad už chápeš vše co chápat máš. Výše popsané důvody tě snad donutí tvořit RP akce na úrovni.