Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN

dominiksmetak4

Hráč

4
5.4.2023 22:21

zdravím, rad bych požádal o unban. ban mi byl udělen 5.4.2023 na 160h.  když jsme si četl ty pravidla tak já jsem nic neporušil. hráč měl nad 100h, já jsem mu žádné DM nedal. dal mu to muj spoluhráč. ale já jsem jen přihlížel, tím pádem nechápu za co mi ostatní máme ban mi žadné pravidla neporušily. + mám i video pokud je třeba mužu poslat tím pádem, nevím co jsem udělal. 

Redrey

VIP

38
5.4.2023 22:47, naposledy upraveno 5.4.2023 22:47 uživatelem Redrey

Ahoj, ja som ten hráč ktorého ste okrádali..okradli ste ma a hneď na to ste mi dali PK, a to je proti pravidlam, preto ste dostali ban.

dominiksmetak4

Hráč

4
5.4.2023 22:50, naposledy upraveno 5.4.2023 22:51 uživatelem dominiksmetak4

nevím jak ty... ale já ti PK nedal :D dal ti ho spoluhráč. a i kdyby nevím proč ti dal PK vubec nevím proč tě zabil.

když už tak at přeci dostane ban ten kterej ti dal PK já žádné pravidla neporušil.

Redrey

VIP

38
5.4.2023 22:59

Mam pocit, že všetci spolupáchatelia nesiete za každého z vás zodpovednosť. Počkaj čo ti na to povie admin, nechcem tárať blbosti. 

filipdrdul

Hráč

6
6.4.2023 08:26

Ukažte nam pravidlo kde je že ti nemužeme dat PK nevim proč by jsme ti ho nemoshli dat pokažde když jsem okradal tak jsem dal PK a nikdy jsem za to nedostal ban takže nevidim duvod proč by jsme ti ho nemoshli dat

Satann

Hráč

27
6.4.2023 09:44, naposledy upraveno 6.4.2023 09:49 uživatelem Satann

Nemám k tomuto článku co dočinění, ale zaráží mě odpověď výše.

Ahoj @filipdrdul,

zřejmě sis nepročetl všechny informace a pravidla, když jsi začínal s ilegálem. Doporučuji pečlivě pročíst tento Dzardysův článek, který jasně říká, co bude a co nebude.

PK po okradení se bere jako DM samo o sobě.

Odkaz na článek:

Dzardysův článek

Doporučuji nehrát ilegální RP, pokud nemáš dostatek zkušeností.

S pozdravem,

Satan

8.4.2023 12:28

Ahoj, jak už jsem psal u tvých kámošů. Přečti si znovu pravidla a projdi si odkaz na článek nad mojí odpovědí.