@Matyks
Dobře, po dnešním tvým BOMBARDOVÁNÍ Frčalda jsem si dal takovou práci, že jsem našel ten tvůj ban.
Prodloužení jsi dostal zřejmě poté, co Pakandza zjistil kolik to máš vlastně účtů. Nicméně tě zklamu, s takovouto žádostí opravdu neuspěješ, navíc to není ani měsíc od té permy.
Dovolím si tu teda pingnout @Pakandza aby si vůbec všiml, že tu je nějaká žádost pro něj, protože z tohohle nevyčte absolutně nic. Rovnou sem teda naposílám tvůj spam Frcaldovi, ať si každý udělá obrázek sám, posílat mu svůj serial jsi nepřestal ani po mém upozornění na Discord pravidlo 10. Holt, komu není rady, tomu není pomoci🤷♂️.
[user:7577]
Dobře, po dnešním tvým BOMBARDOVÁNÍ Frčalda jsem si dal takovou práci, že jsem našel ten tvůj ban.
Prodloužení jsi dostal zřejmě poté, co Pakandza zjistil kolik to máš vlastně účtů. Nicméně tě zklamu, s takovouto žádostí opravdu neuspěješ, navíc to není ani měsíc od té permy.
Dovolím si tu teda pingnout [user:4986] aby si vůbec všiml, že tu je nějaká žádost pro něj, protože z tohohle nevyčte absolutně nic. Rovnou sem teda naposílám tvůj spam Frcaldovi, ať si každý udělá obrázek sám, posílat mu svůj serial jsi nepřestal ani po mém upozornění na Discord pravidlo 10. Holt, komu není rady, tomu není pomoci🤷♂️.