Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban.


erik125

Hráč

17
9.4.2023 23:54, naposledy upraveno 11.4.2023 20:29 uživatelem erik125

Zdravím Vás,

s úprimným záujmom Vám píšem ohľadom mojej žiadosti o unban. Je mi veľmi ľúto, že som porušil pravidlá týkajúce sa "Masivného Alt to Alt" a spôsobil som tak problémy. Chcem sa Vám ospravedlniť za moje správanie a uisťujem Vás, že som si uvedomil svoje chyby.

Je to už viac ako rok, čo som bol zabanovaný a po tomto čase som sa veľa naučil a zmenil. Som si istý, že som sa poučil z chýb, ktoré som urobil v minulosti, a že by som ich už viac nespravil. Chcem sa vrátiť k Vašej komunite, lebo som s ňou spojený od samého začiatku. Pamätám si na dobré časy, ktoré som na serveri prežil a na zábavu, ktorú som s ostatnými hráčmi zažil.

Som veľmi hrdý na to, že som súčasťou tejto komunity a že som ju sledoval od samotného začiatku. Rád by som sa vrátil späť do tejto komunity a vrátil sa k hraniu na skime. Chcem opäť zažiť zábavu a užiť si túto skvelú hernú atmosféru.

Prosím Vás, prehodnoťte moju žiadosť o unban a dajte mi šancu. Sľubujem, že sa budem správať podľa pravidiel a že nebudem spôsobovať žiadne problémy na serveri. Budem sa snažiť udržiavať pozitívnu atmosféru na serveri a pomáhať ostatným hráčom.

Ešte raz sa ospravedlňujem za svoje konanie a ďakujem Vám za Vašu pozornosť a čas.

S úctou,

Erik

Jackal

VIP

46
14.4.2023 21:14

Ahoj, jelikož máš ban od Lexikonna, který už není v AT, tak si dovolím zde pingnout @SedliX a @Dzardys, neboť žádost padá tím pádem na ně (ještě na Flyera a Puding, ale ty jsem neviděl žádosti řešit). 

14.4.2023 22:32

203 hodin na jediné postavě, v historii tresty za zneužití bugů, nepovolený obchodní podvod, alt-to-alt. Sice nám tu sluníčkaříš textem, který vypadá jak z ChatGPT, ale realita je taková, že jsi dost očividně serveru hlavně škodil. Nicméně od udělení trestu uběhl víc než rok, to je, si myslím, dost dlouhá doba na to, aby sis naposledy přehodnotil, co chceš vlastně na našem serveru dělat. Budeš zařazen do seznamu striktně sledovaných hráčů a dáme si velký pozor na to, co děláš.


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo