Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o přepis jednatele společnosti


neznamy#5604

Smazaný účet

12
11.4.2023 14:08, naposledy upraveno 11.4.2023 14:09 uživatelem neznamy#5604

Podatel: Ing. Boris Artyomovic
Věc: Přepis jednatele společnosti Mine-SA


Vážený soude,

tímto dopisem Vás žádám o přepis jednatele společnosti Mine-SA (IČO: 157) na mé jméno. Jedná se o společnost, jejíž vznik jsem společně se svýma dvěma obchodními partnery financoval. Mými obchodními partnery jsou Milan Ptacek, aktuální jednatel společnosti a zakladatel, a Frantisek Bramborak, spoluzakladatel. Důvodem této žádosti je dlouhodobá neaktivita na prosperitě společnosti a nemožnost mé obchodní partnery zkontaktovat. Po přepisu plánuji rozšířit působnost firmy nabytím potřebných koncesí.


Záměr: Přepis jednatele společnosti Mine-SA (IČO: 157) na osobu Boris Artyomovic a vydání rozhodnutí, které bude obchodním partnerům Milanu Ptackovi a Frantisku Bramborakovi nadále zaručovat podíl ve vlastnictví společnosti v návaznosti na společenskou smlouvu.


Přílohy: *společenská smlouva společnosti Mine-SA*


Ing. Boris Artyomovic
spoluzakladatel a výkonný ředitel společnosti Mine-SA

17.4.2023 14:15

Adresát: Ing. Boris Artyomovic (( @neznamy#5604))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Artyomovic,

rozhodli jsme se vašemu podnětu nevyhovět na základě absence platné smlouvy, která by cokoliv prokazovala. Děkujeme za pochopení.  


Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~23