Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

STRES

1 2 3



jirkajejirka

Hráč

3
3.7.2020 12:59

Dát pryč stres. Omlouvám se ale myslím si že se v IRL tohle neděje a spíš bych udělal že by se to zamlžilo nebo něco. nebo to dát celé pryč.

 

Ale je to jen muj názor...

 

 

 

 

Radši bych dal zase DELAY než stres

sandlerino

Hráč

39
3.7.2020 13:12

Delay na serveru neustále je, ale byl poupraven.

 

bit

Hráč

49
3.7.2020 13:21

Nevím jak stres funguje jelikož jsem na serveru asi 2 měsíce nebyl. Ale jestli to funguje tak že se začne motat kamera když jedeš rychle jak prase podle toho co jsem vyčetl na Discordu tak s tím nemám problém jelikož nemám rád ty machry co jedou jak prasata. Navíc bych jezdil asi jen na kole :D Jinak s tím asi nemám žádný problém.

3.7.2020 14:55

Ahoj, možným úpravám sa nebránime a sme plno otvorený akýmkoľvek návrhom ohľadom nedávno pridaných noviniek. Stres bol dnes upravený a ja osobne si myslím, že nie je až tak otravný a v pohode sa s tým dá aj riadiť vozidlo. Záleží len na hráčovi ako stres zoberie a či si ho bude naschvál navyšovať aby sa mu efekt postupne zhoršoval alebo počká tie 2 minúty aby sa mu stres vyresetoval. Áno, varianta so zamlžením bola skúšaná, avšak pokiaľ by sa pridala, tak by vám hra padala o dosť skôr ako teraz.

 

@bit efekt je jednoduchý a má napodobňovať "búchanie" srdca. Obrazovka sa ti v určitých intervaloch priblíži a trochu zčernie. Následne sa zase efekt vyresetuje a znova to isté.

Lofanek

Hráč

32
3.7.2020 15:44

Dám Vám jednu malú radu, ako sa vyhnúť nielen stresu, ale aj pokutám, radarom..

NEJAZDITE AKO KRETÉNI BLBCI A DODRŽUJTE RÝCHLOSŤ

3.7.2020 18:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Bushino

Hráč

7
3.7.2020 21:31

Můj názor je ze za prvý je to podle mě hloupost jak už tu někdo psal a za druhy bych to alespoň vypnul než to projde úpravami protože to je fakt hrůza .

3.7.2020 22:23, naposledy upraveno 3.7.2020 22:24 uživatelem SedliX

Jak už psal Toast na Discordu - nepředpokládám, že by za běžného provozu někdo z vás letěl městem rychlostí přes 100 km/h s úsměvem na tváři. Tedy v reálném životě. Vím, že mě stejně ale budete přesvědčovat, že to je váš denní chléb, městem jezdit minimálně takovou rychlostí i v zatáčkách a na nezpevněném povrchu. Takže jakékoliv připomínky si odpustím.

Ale pokud se vám stres nelíbí, rozumím vám. A mám návrh, který by mohl stres "nahradit."

Jistě řidiči ví, že čím rychleji jedete, tím menší zorné pole máte. Říká se tomu tunelové vidění. Kdo neví, nebo by si rád osvěžil paměť, nechť klikne sem. Věřím tomu, že i na MTA by se dalo od jisté rychlosti nastavit zužování zorného pole. Sice by to nenutilo hráče při jízdě po rovných silnicích brzdit, ale v křižovatkách by si to určitě rozmysleli.  

arciCZ

Hráč

32
3.7.2020 22:46

Cituji @neznamy#2110


Já bych to řešil tím, dát více radarů po městě


Pověz mi zde kolik lidí zaplatí ty pokuty. A jestli i ty by jsi je platil.

Michael

Hráč

19
4.7.2020 00:03, naposledy upraveno 4.7.2020 00:04 uživatelem Michael

Zdravím,

"Pověz mi zde kolik lidí zaplatí ty pokuty. A jestli i ty by jsi je platil."

Abych se ti k tomuto vyjádřil. Na serveru je zřízena exekuční komora, která v této době podniká dost zásadní kroky proti neplátcům pokut. Takže dle mého uvážení je tvoje odpověď považovaná za vyřešenou, jelikož jak píši. V této době probíhá exekuční řízení ( viz. klik ). Nadále vyjádření k celé témě. Myslím si, že "blikání" obrazovky není zcela adekvátní pro hráče. Spíše by bylo dobré udělat, že při větším stresu bude vozidlo špatněji ovladatelné (např. při vyšší rychlosti bude možnost zatočení doprava, doleva, smyku apod.. ).

S přáním hezkého dne,

Procko.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~101