Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu


SickPaladin

Hráč

2
11.4.2023 22:14

Zdravím, po dnešním incidentu s odtahovou službou neochotnou něco řešit jsem dostal ban a daná osoba nic. Chtěl bych požádat o zkrácení banu protože si nemyslím že byla chyba pouze na mé straně ačkoliv jsem mohl jednat klidněji. Přiložím vám sem klip jak k dané situaci došlo. 

Hraju pod jménem "Borad Nemylovsky"

https://drive.google.com/file/d/1EHRMbLgv125Bj2mmTtONYNcYnOPGBfXm/view?usp=sharing

11.4.2023 22:38

Ahoj, nějak ti to shrnu. Prošel jsem si to video, pochybení bylo na obou stranách. Hned po tom co tam přišla ona, jsi vytáhl baseballku a přímo předemnou jsi ho tam začal mlátit jen tak bezdůvodně, takhle opravdu ne. Kor když vám tam řeším report. Pokud máš v plánu se takhle chovat tak kamarádi opravdu nebudeme, já ti tvé výlevy ani nevhodné změny nálad nebudu tolerovat.
Druhá strana taktéž byla potrestána avšak o něco později, jelikož mi nepřišel žádný důkaz kde porušuje pravidla.

Zamítám a zavírám, svým chováním si opravdu nezasloužíš unban, možná se zkus nad sebou zamyslet a v době banu si pročíst si pravidla. 


Powered by LeoSight IFS
LT~19