Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva ze dne 14.4.2023 - Noční kondiční jízda


Jackal

VIP

46
14.4.2023 14:25, naposledy upraveno 14.4.2023 14:27 uživatelem Jackal


Noční kondiční jízda


     V noci ze čtvrtka na pátek jsem se připojil na kondiční jízdu (dále jen KJ) společně s mými kolegy, jmenovitě kad. Andrejem Veselým #408, kad. Jacobem Marshallem #410 a prap. Barney Highlighterem #392.
     KJ jsme zahájili krátce po půlnoci. Počátek byl klidný, nic se nedělo, a tak jsme se věnovali pouze jízdě a užívali si noční atmosféry. Nicméně v 0:15 jsme si všimli vozu na Garver Bridge, který blokoval silnici. Taktéž jsme si všimli osoby, která u vozu stála a tak jsme se zeptali, co se stalo. Ta nás následně poprosila o přemístění vozu pryč z vozovky a tak se do toho moji kolegové pustili. Během odklízení vozidla ke krajnici se po dálnici prohnala řidička bílého vozu tovární značky BMW. Tento incident byl téměř fatální, jelikož řidička málem způsobila nehodu, ale naštěstí narazila pouze do našeho vozidla a nezpůsobila tak žádné újmy na zdraví.

Spoiler
Spoiler


     V této chvíli jsem nechal mé kolegy #408, #410 a #392 dělat svou práci a já jsem se přesunul do vozu, ve kterém seděl mjr. Frederik Bennet #001. Společně jsme jeli na výjezd do Bayside, kde docházelo k požáru popelnice u roubenky. Počkali jsme tedy na naše kolegy, kteří pochvilce dorazili a ihned se pustili do hašení požáru. Díky rychlému zásahu se nám podařilo zabránit šíření ohně na okolní keře, nebo dokonce na samotnou roubenku.

Spoiler
Spoiler


     Hned po dohašení popelnice nám přišlo hlášení o hořící krabici v oblasti Dillimore. Bez váhání jsme ihned vyrazili na místo události, kde jsme se rychle pustili do hašení zapálených krabic. Podobně jako u předchozího požáru se nám podařilo uhasit plameny dříve, než se mohly rozšířit a způsobit další škody.

Spoiler


     Kolem jedné hodiny ráno jsme dostali další hlášení, tentokrát na zapálený koš v El Coroně. Okamžitě jsme se vydali na místo události a kolegové se opět ihned po příjezdu pustili do hašení koše. Stejně jako při dvou předchozích požárech se nám podařilo zasáhnout dříve, než došlo k vážnějším škodám. Po výjezdu do El Corony jsem se už rozhodl pro ukončení KJ a návrat na VS.

Spoiler
Spoiler


     V této souvislosti bych rád zdůraznil, jak důležité je, aby hasiči a další záchranáři byli vždy připraveni na rychlou a efektivní reakci na různé situace. V naší profesi je důležité být v kondici, fyzicky i psychicky, abychom mohli zvládnout náročné situace, které se mohou vyskytnout kdykoliv a kdekoliv. Taktéž bych chtěl apelovat na všechny občany, aby byli opatrní při manipulaci s ohněm a odpadem. Jedna malá nedbalost může mít katastrofální důsledky a způsobit požár, který by mohl zničit majetek, ohrozit životy a způsobit další škody. Proto je důležité, aby každý z nás byl zodpovědný a dodržoval bezpečnostní opatření, která jsou k dispozici.

 

Za Hasičský Záchranný Sbor dne 14.4.2023,
tiskový mluvčí Donato Ortiz


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024