Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

něco málo přes rok od permy - žádost o unban


neznamy#8891

Smazaný účet

1
14.4.2023 21:29

 

  1. Tak jsem tu zase... 😄 Po delší době, no trošku delší době, se tu zase hlásím s nějakou malou prosbičkou. Už si tedy přesně nepamatuji, kdy jsem dostal ban, ale co vím, že už je to HROZNĚ VELKÁ DOBA, myslím si, že už přes rok to bude... No, abych řekl, za co jsem dostal ban. Ban mi byl udělen z důvodu multi-accountů a historie... Přiznávám se, vše co za co jsem dostal ban určitě bylo právem, kolikrát jsem se s adminy hádal, nadával jim do ooc chatu atd. atd... Nedávno jsem měl 14 let... začala puberta a všelijaké tyhle sračky... A můžu vám slíbit, že jsem se opravdu změnil... Hrozně rád bych se ted znovu napojil a zjistil co a jak, hrozně rád bych tam prostě ted hrál, tak jako za starých časů... Takovejch videí co mám z rpčka, jo to byly časy... 😄 No, opravdu vás prosím o unban, myslím si že už je to dost dlouho na to abych se poučil, a to mi můžete věřit, že jsem se fakt jako hodně poučil, měl jsem docela těžké období teď, a našel jsem hlavu, nebo jak bych to řekl. 😄 Myslím si, že si každý zaslouží druhou šanci. Opravdu už budu v pohodě si rpit.
     
     
17.4.2023 17:00

Ahoj,

Svůj permanentní ban jsi obdržel odemne.

Tvůj ban byl za obcházení permanentního banu, tím způsobem že máš nyní na své IP a serialu registrované 3 účty, poprosím tě tedy aby jsis 2 smazal a následně se mi ozval na mém discordu kde mě již máš, který účet ti mám odbanovat.

Věřím, že jsi se již poučil a dám ti další šanci ovšem pamatuj si dobře, stačí jedna chyba a permanentní ban obdržíš znovu.

Přeji ti hezký den.


Powered by LeoSight IFS
LT~23