Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žiadosť o podmienečné prepustenie.

Toulen

Hráč

20
15.4.2023 14:56

Podatel: Bonnie Clikue
Vec: žiadosť o prepustenie z veznice Paysadas.

Odôvodnenie: Dobrý deň, vážený soude, žiadam o podmienečné prepustenie z dôvodu toho že som si odsedel svoje. Mám dojem že som si odsedel väčšinu svojho trestu v CPZ. Nechcem tu klamať ale mám dojem že približne 30-60 dní som strávil v CPZ a momentálne som si svoj trest odsedel vo veznici Payadas. Neviem koľko presne dní som strávil vo veznici a koľko v CPZ ale v CPZ som si odsedel cca tretinu svojho trestu a svoj momentálni trest som ukončil vo veznici Payadas.

Som pripravený začať novú éru svojho života a začať tak na novom čistom stole a byť lepším človekom na naše mesto a na občanov.
Zo svojej minulosti som sa dostatočne poučil a som pripravený žiť nový život. Prajem pekný zvyšok dňa.
*podpis Clikue*

Zámer: prepustenie z veznice Payasadas.

29.4.2023 18:49

Adresát: Bonnie Clikue

Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Clikue,

soud Vám tímto stanoví kauci ve výši 500 tisíc Kč. Tato částka může být uhrazena na účet vlády San Andreas kdykoliv od dnešního dne až do dne skončení trestu a vyústí ve Vaše okamžité propuštění na podmínku trvající po dobu zbývající do konce Vašeho trestu.

Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.