Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban/zkrácení - adiko


Adiko

Hráč

39
15.4.2023 23:57

cau
Dne 15.4.2023 jsem dostal ban na 200h za failrp, pravidlo 0 (prej hraní na win), metagaming a neadekvátní rp.
Začalo to tím že jsem se vydal z policejní audi kontrolovat diamanty. Nejdříve jsem sledoval nějaké dvě osoby maskované v dvoch autech. Tihle borci se nabourali společně s dalšíma borcema (Vysocak a spol.) kteří nejspíš převáželi a odjížděli směrem odtuď. Chvíli tam stáli na místě tak jsem je pozoroval. Po pár minutách se rozhodli že odjedou, tak jsem se vykašlal na ti dva maskované a šel po raptoru kde seděl Brego a Vysocak. Jel jsem za něma pár sekund a popřitom hlásil do vysílačky ať je zastaví druhá hlídka kde seděl Zeldinko a rotnej. Zeldinko je zastavil, pak se mě zeptal co chceme s něma dělat, odpověděl jsem že je budeme prohledávat protože odjížděli směrem od dia. Celou situaci jsem pozoroval někde z boku, až přišlo k části prohledávaní tak jsem se postavil za Dodge kterej řídil Zeldinko. Vystoupil jsem a pár sekund na to vystoupil i rotnej kterej prohledával semnou. Po celou dobu kolem jezdili 2 motorky a jedno tahoe. Tak jsme je začli prohledávat, rotnej prohledával Vysocaka, já prohledával Brega. Napsal jsem /me že ho prohledávam od hlavy až po paty a dal k tomu /doc 10. Při prohledávaní se spustila střelba a já crouchnul a vzal si do ruky HKčko. Pak jsem odběhl a začal kontrolovat okolí. To znamená že jsem IC nestihl ho prohledat celého, pak se spustila ta jmenovaná střelba. Pak jsem se vrátil na místo a do vysílačky jsem zahlásil ať jde Zeldinko sem k nám protože taky běhal po okolí občas. Následně jsem mu IC sdělil ať ho prohledá znovu celého že já budu krejt okolí protože ty dvě motorky a to jedno tahoe neustále provokovalo a jezdilo neustále kolem, hlavně tedy motorky které jezdili klidně i metr od nás a bylo jim to asi jedno (cop provoking i guess?). Pak jsem chvíli jezdil kolem perimetru a odháněl motorky společně z tahoe. 

METAGAMING

Pokuď metagaming byl myšlen to že Brego dal do /do že glock je v tašce a já pak řekl Zeldinkovi ať ho prohledá znovu tak to opravdu metagaming nebyl a úpřimně mi v ten moment bylo nějaké Bregove /do jedno. Řekl jsem mu to z jediného duvodu kterej byl samozřejmě IC a to bylo to že jsem ho nestihl prohledat, protože při prohledávaní se spustila střelba a já odběhl, to znamená že jsem ho IC nestihl prohledat a šel jsem se podívat do okolí zda se tam někde nenachází ten motorkář (pouze tušení že střílel jeden z nich ale na 95% to byl jeden z nich). Pak jsem šel zpět na to místo a zavolal jmenovaného Zeldinka ať ho prohledá znovu protože jsem ho nestihl doprohledat a vydal jsem se z audinou krejt okolí. Připomínam že i po střelbě motorkáři z tahoečkem jezdili neustále kolem perimetru a nebáli se respektivě ničeho (non rp fear a možná i trash rp I guess?)

FAIL RP a ostatní

K tomu nemám nic moc, nechápu absolutně duvod banu. Možná byla má chyba že jsem správně nedopsal to /me jak ho prohledávam, to možná uznám ale taky nevím jak by se vám rpilo když kolem vás jezdí 2 motorky + 1 tahoe. Jednal jsem "lehce pod stresem". Ne že bych se klepal u kompu ale menší stres tam byl, nevíte co máte čekat a myslím si že tuhle situaci zažilo XYZ lidí na skimu. 

Závěr

Ban jsem zrovna za tuhle situaci nečekal, nemyslím si že jsem jednal v rozporu z pravidly a proto nesouhlasím z banem a proto bych byl rád za zkrácení nebo unban. Jestli by potřeboval nějakej admin (nejspíš Dzardys) poslat logy tak pošlu na discord.
-Adiko

16.4.2023 00:33

Ahoj, já zdravím tebe a nejenom tebe, doufám, že obsah mé odpovědi, jíž plánuji sepsat, poslouží jako zpráva i ostatním příslušníkům našeho milovaného policejního sboru. Ještě si k tomu skočím nalít něco dobrého a pustíme se do toho.


Dostaly se mi pod ruku logy z vaší akce, na níž jste si nejednou stěžovali, což vám samozřejmě nikterak nevyčítám, naopak v určitých okolnostech i stojím za vámi. Problém je, že když už máme potřebu poukazovat na problémy ostatních, měli bychom se vyvarovat způsobování problémů vlastních.

O čem konkrétně mluvím? No, určitě bych mnohem radši trávil sobotní večer nějak jinak než jen čtením slohů z obou stran o tom, že "já nic, já muzikant".

Obhajuješ se tím, že ses nedopustil žádného metagamingu, nicméně bys hráče neprohledal, kdyby ti několikrát nedal jasně najevo, že tam, kdes sahal, nic není. Zkrátka jsi ten Glock viděl v jeho inventáři a za každou cenu jsi jej potřeboval získat. Tím shrneme i pravidlo 0. Chceš-li mne přesvědčit o opaku, prosím důkazy. Já v současné době mám důkazy pouze podložené toto tvrzení.

Je-li tohle vrchol RP jednoho z nejvýše postavených hráčů v policejní hierarchii, svědčí to o něčem hodně smutném. Máš-li reprezentovat policii a současně s tím u nás máš nahráno v řádu tisíců hodin, vhodné RP je takřka povinností. Není to však jen tvůj problém, prostě přijdu, hodím bind/napíšu jednoduché /me a je hotovo. Není a nebude, už mi opravdu došla trpělivost vás na to upozorňovat a pokud máte nějaký problém s tím, že od vás vyžaduji nějakou snahu v RP, není problém vám najít vhodnější frakci pro své působení.

Taky by mě zajímalo, jak zvládneš během prohledávání osoby současně mířit Heklerem kolem sebe, rád bych se takový multitasking naučil v realitě... Sice něco takového zmiňuješ, ale v logu o tom z RP hlediska nevidím zmínku.


Tvé argumenty se motají kolem tísnivé situace, ta však neznamená, že budete zanedbávat své RP. Tady nejde jen o jednu konkrétní situaci, z dlouhodobého hlediska nevidím u spousty z vás žádnou snahu o hrotvornost a předání takového RP, z něhož bude mít něco i kdokoli jiný než vy sami. Čest výjimkám. Ostatní mě budou nesnášet, budou si na mě stěžovat, ale v konečném důsledku buď začnete vy, kterých se výše uvedené týká, fungovat jako normální reprezentativní členové policejní frakce, nebo tu spolu povedeme žabomyší války, kde jsem si předem jist tím, že to nedopadne dobře.

Vezmu-li však v potaz smysluplnost argumentů kolem bodu metagamingu, byl bych ti jej schopen odpustit, na výši trestu to však nic nezmění. Pokud s trestem nesouhlasíš, jsi plně oprávněn se odvolat k FLYERovi, Puding a SedliXovi, eventuálně si na mne podat stížnost.


Na závěr bych jen rád takto veřejně upozornil své fanoušky, které už ani na konkurenci nemohli vytrpět, kteří šíří různé nepravdivé informace o mém nadržování policejnímu sboru, že vám snad nejen tento případ poslouží jako dostatečný důkaz toho, že tu nic takového neexistuje. Členům PSA, kteří se v tomto topicu vidí, naopak vzkazuji, ať si příště dvakrát rozmyslí, jak budou k RP s jinými hráči přistupovat. Najde se mezi námi spousta hráčů, kteří zvládají jak vyhrávat, tak i smysluplně RPit. Není to nic nemožného, stačí jen chtít a snažit se.


Powered by LeoSight IFS
LT~44