Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB nebo zkrácení


neznamy#4745

Smazaný účet

11
16.4.2023 16:20

Úvod:

Zdravím, jak tato žádost napovídá, byl jsem opět zabanovaný za mojí blbost kterou jsem udělal, touto žádostí bych chtěl požádat o UB nebo zkrácení protože s délkou trestu moc nesouhlasím, vlastně nesouhlasím i s porušením pravidla

Za co mi byl ban udělen:



Můj pohled na ban nebo jeho částečné vysvětlení:

Em.. No.. Jak začít, začalo to úplně nevinně. Každý den si jako každý jiný vydělávám peníze, vozím faktury a tak se každou chvíli někde zastavuji. Zrovna jsem měl zastávku u soudu kde jsem si dal menší přestávku, o chvíli zamnou přijel černý raptor s dvěma zamaskovanýma osobama s jednou otázkou, cituji: "Pane, neviete či mar trans žije? Robime v inej firmě a nevihovuje nam to".. Normálně jsem s klidnou hlavou odpovídal na jejich otázky když najednou se při poslední větě: Kde najdem vedenie rozhodl vytáhnout z pr...e jeho Glock se slovy, znovu cituji: "Ruky", "Von", "Von z auta" Což už je pěkný trash RP illegálu.. No vida, vypadá to že mě někdo přepadl před soudem, je to normální? Rozhodně ne, řekl bych že je to porušení pravidla zdravého rozumu jestli se teď nepletu.. Mno, odcházím od tématu, jelikož mi to v tu chvíli přišlo k smíchu rozhlodl jsem "vrátit úder" a vytáhl jsem taktéž svojí bouchačku, tentokrát "na ostro", teď to bude znít že jsem nějakej nebezpečnej mafián, ale přece si nenechám "kakat" na hlavu, narovinu jsem jim poslal pár střel.. No, to jsem si myslel, že ozbrojený byl jen jeden, taky že nebyl, jeho kolega který tam celou dobu chvíli koukal co se děje, během střelby taky vytáhl glock, pochopil bych kdyby na mě mířili oba, ovšem mířil na mě jen jeden, proto nevidím důvod proč bych se nemohl bránit :D nom, pošlu zde i  video z akce, ať je na co se dívat, vlastně ať je vidět co se tam dělo ( zde ) ( omlouvám se za název clipu ) 

Závěr:

Teď si opravdu nejsem jistý, ale celkem mě mrzí, že jeden z mafiánů nebyl taktéž zabanovaný a klasicky jsem to schytal já, jak nečekané. Přidám zde pár bodíků co mě celkem zarazily
- Nepříjde mi normální někoho okrást před soudem kvůli passive RP
- Nepříjde mi v pořádku zaRPit tohle:



- Nepříjde mi taky okay RPit tohle:


Myslím si, že když jste postřelení, že nebudete pevně držet pistol v ruce..

Vím, že tato žádost bude k smíchu a že bude vtipná, vím že nebude mít zřejmě hlavu ani patu, ale chtěl bych poprosit o zkrácení protože stím moc nesouhlasím.
Tohle je konec této "vtipné" žádosti, doufám že se na to @Radekfil podívá a vyjádří, děkuji za přečtení této žádosti, ahoj!

16.4.2023 18:30, naposledy upraveno 16.4.2023 18:30 uživatelem Radekfil

Ahoj. V prvních větách se omlouváš za svou hloupost, a poté zase nesouhlasíš s porušením pravidel, jak to tedy je? To, že si ''nenecháš kakat na hlavu'' je sice pěkné, ale když u sebe máš dvě osoby, přičemž ti jedna míří na hlavu, tak přeci nesahám pro zbraň, a dělám to co chtějí, aby mě nezabili. Hráči ban dostali, ale tebe taky nemine a zkracovat ho nehodlám. Ban na jeden den jsi dostal z důvodu tvé obsáhlé historie. Zítra si můžeš zase zahrát, ahoj..  


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024