Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ban za powergaming a za zerotolerance


MrBusko

Hráč

3
16.4.2023 20:44

Stalo sa toto, zo srandy som prišiel ku skupinke chapíkov v Montgomery a povedal som ´´co je vy kurwy´´ no a tak sme si písali a potom som sa rozbehol a potom sa rozbehli zamnou a išiel som do uličky potom tam na mňa skočil a písali sme si. Ale spočítal som si koľko metrov bolo to miesto od policajnej stanici a zistil som že to bolo 38m, takže by ma nemohli prepadnúť, či? Také niečo mi kamarát napísal. A powergaming? začo? nechápem, neviem, čo som urobil? ked som ani autom nepohnul ani nič. Prosím dajte mi na toto názor.

diky

16.4.2023 20:57

Začneme situací, kvůli který jsi dostal ban. Odehrávala se v uličce vedle nemocnice. Došlo tam ke shození tebe na zem a následného zakleknutí. Ban vyplynul z toho, že jsi se prostě v půlce RP Akce sebral a bez jakýhokoliv /me a /do jsi prostě utekl. Powergaming = odešel jsi, když na tobě klečel, Zero Tolerance = Vůbec sis dovolil odejít bez jakýkoliv jeho reakce, i přesto, že moc neměl na co.


Powered by LeoSight IFS
LT~25