LeoSight.cz

Pravidlo 2 (založení postavy s nickem našeho helpera) (90 hodin) ( Dzardys)


COCONUTEK

Hráč

6
17.4.2023 15:35

zdravím , všetkých ktorí sa rozhodli že si prečitaju moju žiadosť o zkratenie banu.

Ako to celé začalo ?

Jednoho krásneho večera som sa rozhodol že si založím postavu z "memu". pričom som mal podaný report a všímol som si tam Brega (VajkoChlpko). tak som si založíl postavu s menom Vai'ko Chlpko a napísal som PMku brego s tím že ho zdravím. Nasledné som išiel späť do F10 a hodil sa na svoju hlavnú postavu. Na "meme" postave som nikdy neRPil , mál som ju iba v F10 a pri napajaní som sa na nej zasmial. 

Ospravedlenie a ponaučenie ?

Z tohto banu som si dosť zapísal za uši , nečakal som že má blbý vtip dokaže dostať mimo skimo na 90 Hodin.

Moje ospravedlnenie patrí hlavné Bregovi , prepáč braško že som si robil memíky z tvojho LS nicku , kúpim ti za to separov album B) , keď bude čas. A taktiež moje ospravedlnenie patrí Dzardysovi , ktorý musel túto celú situaciu riešit. Myslím si že si skratenie "zaslúžim" , postavu som zmazal hneď po bane a nemám v zaujme robiť dalšie postavy.

 

 

 

 

- COCO mínus.

 

 

17.4.2023 15:42

Já nevím, jestli to s tím Separovým albem myslíš vážně, ale spíš tím člověka urazíš než potěšíš.

K tomu zbytku se nemám moc co vyjadřovat, pokud ti to přijde nějak vtipné, tvůj smysl pro humor mě skutečně mrzí, pravidla tu jsou však pro všechny stejná a ty s nimi souhlasíš po celou dobu hraní na Skimu. Upřímně větší "meme" je obsah této žádosti, která je vesměs nicneříkající, a já nevidím jediný důvod, proč bych ti měl trest zkrátit.


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo