Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o anulování pokuty


DaveReekular

Hráč

17
20.4.2023 20:47

Podatel: Victoria De Bertolucci

Věc: Anulování pokuty od osoby Arianna Aiello (Číslo odznaku : #381)38 31381


Odůvodnění: Zdravím, ráda bych zažádala o anulování pokuty od osoby se jménem Arianna Aiello. Začnu od začátku. Jela jsem po hlavní silnici mezi Montgomery a Blueberry a měla jsem celou dobu tempomat na svém 2010 Ford Shelby GT350, ovšem se mi asi nějak pokazil neboť se samostatně zvýšila rychlost nad rychlostní limit. Tak mě zastavila paní policistka Aiello. Snažila jsem se jí vysvětlit že mám rozbitý tempomat ale vystavila mi stejnak pokutu a podávala mi jí s doklady. Ovšem já jsem si vzala pouze své doklady a řekla jsem že nesouhlasím s pokutou. Ale osoba asi přes nějaký systém mi stejnak pokutu dala a z bankovního účtu se mi strhlo 30,000 a zabavila mi řidičský průkaz na 3 hodiny. Ovšem mám právo s pokutou nesouhlasit a zaplatit jí do myslím že 3 pracovních dnů. Tudíž žádám o anulování pokuty kvůli nesprávnému postupu policistky.


Záměr: Anulování pokuty společně s zabavením řidičského průkazu.

5.5.2023 22:19

Adresát: Victoria De Bertolucci
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Po přezkoumání veškerých důkazních materiálů poskytnutých Policií San Andreas jsme došli k závěru, že nedošlo k pochybení ze strany zmíněné policistky. Pokuta Vám byla udělena oprávněně na základě Vaší vlastní odpovědnosti za technický stav vozidla.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~34