Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Zeintar

Hráč

49
21.4.2023 16:31

Vážený admin teame a hráči,

minulý rok jsem dostal permanentní ban za zabavení itemu nitra a beden se zbraněmi a následné neodevzdání - jakožto policista. Porušil jsem tím pravidlo 40. Pravidlo nebylo porušeno záměrně, neporozuměl jsem dostatečně pojmu "To zahrnuje, ale neomezuje se" - následně mi to bylo vysvětleno přímo Ratajem na Teamspeaku. 


40. Příslušníci PSA se nesmí účastnit ilegálního RP. To zahrnuje, ale neomezuje se na: únosy, vykrádání a okrádání, ilegální převozy, spoluúčast nebo asistence postavám v ilegálních činnostech. Naopak je z hlediska pravidel povoleno páchat přestupky a brát úplatky (samozřejmě zde platí IC postihy).


Jak k tomu došlo -

Lexikonn mi napsal na discord pár otázek, na které jsem zodpověděl. Jednalo se o tento případ jaký jsem měl důvod pro neodevzdání zabaveného materiálu. Odpověděl jsem, následně od Lexikonna nenásledovaly žádné další otázky. Bral jsem to tedy jako v pořádku, vyřízené (stále jsem nevěděl, že se jedná o porušení pravidel.)

Následně Dzardys vydal announcement na PSA discordu, ohledně odvážení pytlů z banky. 

Když jsem zjistil, že se toto nesmí, tak jsem okamžitě Dzardysovi na discord do SZ napsal, že jsem v tomto tím pádem taktéž namočený a že se přiznávám, neboť jsem nevěděl, že toto pravidlo se takto specifikuje. (Vždy jsem si myslel, že se to vztahuje pouze na "únosy, vykrádání a okrádání, ilegální převozy, spoluúčast nebo asistence postavám v ilegálních činnostech", a na nic jiného ne. Screenshot konverzace je zde (z důvodu velkého obrázku posílám pouze odkaz) - věřím, že mi Dzardys promine zveřejnění této konverzace. Následovalo ještě pár vět, avšak nic důležitého, odkázal mě na fórum.

Při řešení tohoto problému jsem patroloval jako policista v San Fierru a tak jsem si říkal, že se zajedu do svého interiéru, kde tyto věci mám, podívat a vyscreenovat si celý obsah tohoto interiéru, abych poté mohl argumentovat a předložit přesná fakta a přesný počet toho, kolik bylo ukradeno. Pořídil jsem tam tuto fotografii. Jakmile jsem fotografii pořídil, s žádnými věcmi jsem nehýbal a odjel jsem pryč. Důvod, proč je v důvodu banu Metagaming je právě tento, že jsem na základě OOC informací vlezl do svého interiéru, abych si mohl vyscreenovat to, co tam bylo. Což je samozřejmě v rozporu s pravidlem o metagamingu.

Chtěl bych se všem tímto omluvit za mé chování, jelikož si uvědomuji, že toto nebylo v pořádku. Po banu jsem se zastavil na Teamspeak a s Ratajem a mnoha dalšími jsem si promluvil a pravidlo 40 mi bylo dovysvětleno. Jak Rataj sám na TS řekl "pořád jsi se pohyboval na hraně pravidel a před tou akcí jsi se mohl poradit s adminy". A skutečně, nikdo nejsme neomylní, ani já ne, občas si musíme nechat poradit. 

Na závěr bych chtěl poukázat, že po mém posledním banu jsem nedělal žádné starosti, či trable, hrál jsem přesně podle pravidel, avšak u tohoto případu jsem lehce (leč nechtěně) přešlápnul. Za tuto celou dobu na mě nebyla přitom ani jedna stížnost od žádného hráče, co se týče roleplaye. Nezmiňuji eventy pro hráče, které jsem tvořil, jako jsou Rally Eventy, Time Trialy apod.

Vím, že admin team nerad čte sálodlouhé texty, proto to nebudu nadále natahovat. Sdělil jsem vše potřebné. Děkuji Vám za přečtení žádosti.

Díky za šanci tady hrát a za váš čas s touto žádostí,
Zein

23.6.2023 15:33

Ban ti bude zrušen. Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~96