Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro těžbu nerostných surovin


22.4.2023 00:45

Podatel: Maxine Fright
Předmět: Koncese pro těžbu nedostných surovin

Vážený soude, ráda bych vás tímto požádala o udělení koncese pro těžbu nerostných surovin pro firmu Fantasma(381). Důvodem proč mám zájem o získání této konce se je, že v obchodě Harampáďárna(3636), který spadá pod Fantasmu bych ráda prodávala mnou vyrobené předměty jako jsou tasery, výboje do nich, teleskopy, atd. Spoléhat se však na výkup surovin od dalších osob není úplně nejlepší řešení protože nikdy nevím kdy se zrovna někdo uvolí mi potřebné suroviny prodat.

Předem děkuji za vyřešení žádosti.
Maxine Fright


Záměr: Získat koncesi pro těžbu nerostných surovin, pro firmu Fantasma(381).

lolcz

Hráč

36
27.4.2023 11:03, naposledy upraveno 27.4.2023 11:04 uživatelem lolcz

Podatel: Maxine Fright (( @Puding ))

Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Fright,

Váš podnět jsme zpracovali a v průběhu následujících dní si prosím kontrolujte Vaši post.ic schránku, kde se Vám ozve inspektor za účelem vypracování inspekce a o průběhu dané věci Vás budeme nadále informovat.


Obrázek

zeldinko

Hráč

45
7.5.2023 23:53

Podatel: Maxine Fright

Věc: Odpoveď na podnět.


Vážená pani Fright,

Váš podnet sme úspešne odhlasovali a na základe hlasovania členov Kongresu sme sa Vám rozhodli vyhovieť, zápis Vašej spoločnosti do registra koncesovaných živností prebehne v následujúcich dňoch, preto ho prosím pozorne sledujte.


 

 

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30