Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNABN


filipdrdul

Hráč

6
22.4.2023 23:09

Zdravím video z RP akce máme a bylo dobré zahráno každý měl přez 100h takže nevidím žádný důvod video bude na YT rád pošlu odkaz aby jste se kouknul a nevím proč nebo důvod BAN protože si myslím že to bylo správné všechno zaerpene a to že jsem mu dal gloxkem do spánku a dál /Chance 25% tak to mi asi nepřijde logické ne takže tím prosím o odpověď děkuji 

JaSuMarkii

Hráč

26
22.4.2023 23:21, naposledy upraveno 23.4.2023 07:46 uživatelem JaSuMarkii

Česť práci,

keď niekomu šľahneš glockom do spánku, priam s prenosťou na milimetre, nemusí hneď omdlieť. Celá tá vaša “RP” akcia nemala ani hlavu, ani pätu, ale cez to všetko aj tak bolo najlepšie, to vaše 5-násobné prehľadávanie, len pretože ruleta menom /sance, vždy vypľula rozhodnutie /do F a vy ste to zakaždým zmetovali + keď sa vám to ani po piaty raz nepodarilo, tak ste to zakončili krásnym odjazdom, ako na koni. Ak ste sa rozhodli RPiť ilegálov, tak ste si mohli naštudovať, aspoň trochu pravidlá RolePlayu. Za mňa všetko, “práci česť!”

26.4.2023 14:25

Ahoj, v tvém případě doporučuji zaměřit své úsilí jinde než u přepadávání. Zkus pročíst pravidla, s někým zkušeným se spojit a postupně vylepšovat svoje dovednosti v RP. Až pak se vrhni na něco takového, tvoje historie momentálně činí 32 záznamů, takže pozor na další! Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~39