Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o UB


RomanSuper

Hráč

7
23.4.2023 10:48

Dobrý deň včera v čase 17:15 Sem dostál ban na 72 hodín za Pravidlo č 7 od AT Holysek. Ja na tomhle serveri mám rad každýho admina a tuto žadostou o UB sa chcem ospravedlniť za to čo som spravil ale príšel sem po roku na skimo a dosť se to tady smenilo. A Týmto banom som sa poučil že už nebudu strílet po PSA Pred PSA stanici.

 

Skratke vysvetlení: Stál sem pri pizze a slyšel sem vystrelí tak sem se sebral do auta a išel som pozerať po okolí a všimol som si že to sú naši chlapci a stáli pri nich psa takže som šiel odhlásiť auto a zobrať glock a zasobnik a vydal som sa zabijat tak sem strilel dvoch sem zabil ale pák AT Holysek príšel a Hodil mi ban na 72 hodín.

Pravidlo č 7- Se nemuže strilet 50 metru od PSA stanice ani okradat provážet Ilégal.

 

Prajem pekný zvyšok dňa :-)

 

 

@Holysek

23.4.2023 11:54

Ahoj, jsem rád, že víš za co si ten ban dostal a uvědomuješ si to, ale měl sis to uvědomit už před tím než si jel na pomoc svým kamarádům a využil si toho, že “můžeš” střílet. Pravidla jsou pravidla a já ti tímto tvojí žádost o unban zamítám. Můžeš ty tři dny využít k učení se nebo můžeš jít ven a vyvětrat si hlavu a nemusíš sedět jen u počítače. Pořádně si promysli nad tím co si udělal a doufám, že se to nebude dále opakovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~19