Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban od @Pakandža na 336 hodin


23.4.2023 11:13, naposledy upraveno 23.4.2023 11:16 uživatelem PetrHolzer

Zdravím včera v pozdních večerních hodinách mi byl udělen ban od administrátora @Pakandza , ban mi byl udělen za pravidlo 5 a 31 , pravidlo 5 bych chápu ale pravidlo 31 ne, jelikož vše mám natočené a ani jsem daného hráče neokrádal , jen připomenu že jsem ihned napsal samozřejmě Pakandžovi a nějak jsme se shodli na tom že tam to pravidlo 5 bylo. svou  chybu pravidlo 5 chápu a proto bych chtěl poprosit o zkrácení banu předem děkuji za přečtení. Předem se omlouvám za nějaké chyby a také za tak krátkou obhajobu nejsem v tom úplně dobrý.

26.4.2023 14:30

Ahoj, však jsi totálně mimo. Asi není úplně ideální střílet u mýtné brány, když neužiješ interakci NPC. Nesmyslná střelba do ostatních hráčů bez počáteční interakce, rozstřílíš auto a odjedeš jinam. Jako většina případů, neumíš tvořit ilegální RP. Na kontě máš 23 banů, takže pozor na další bany. 


Powered by LeoSight IFS
LT~25