Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu


Kubajzzz08

Hráč

4
24.4.2023 19:45, naposledy upraveno 24.4.2023 19:51 uživatelem Kubajzzz08

Zdravím, omlouvám se předem za několik gramatických chyb, nejsem úplně zdatný v gramatice. 
Chtěl bych požádat o zkrácení trestu jelikož někdo pořádal ''Tunning sraz'' na letišti, chvíli jsme tam blbli a po chvilce jsem musel odejít. Při této chvilce mého odchodu zde přijely policejní auta a zahájily zásah. Ovšem při tomto zásahu jsem nebyl přítomen hry a tudíž jsem neodpovídal na jejich příkazy a povely. Kvůlu neaktivitě při rp a následnému neodpovídání jsem dostal ban na 50h . Chtěl bych se omluvit za můj odchod byla to blbost uznávám ale bohužel.   Přikládám zde zápis logu co se zde událo 

https://leosight.cz/logs/KavM9CUK1f

25.4.2023 16:35

Zdravím tě,

ban máš udělený nejen za AFK, avšak já jsem ti trest dokonce prodloužil za další porušení pravidel z tvé strany. Prvně k tomu AFK během RP, byl jsem součástí samotné akce a ty jsi takto afkoval již delší dobu, řekněme kolem 10 minut. Na takovou dobu jsi mohl použít F10 a jít do výběru postav.

Co se týče prodloužení, jedná se o PK po okradení, určitě si na něj vzpomeneš. Žádost ti zamítám a zamykám.

S pozdravem,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo