Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


TheOliverT

Hráč

8
24.4.2023 21:13

Zdravím komunito,

už je to pár týdnů co jsem dostal oprávněně permaban, po té době jsem si uvědomil, kde jsem dělal chyby a že bych se při nejmenším chtěl všem omluvit.  Tímto se ze začátku omlouvám všem členům a-teamu, které jsem jakkoliv urazil nebo ponížil, a následně také všem členům komunity, kterým jsem udělal to samé. V době banu jsem dával Skimu svůj veškerý čas a po delší době tak nebral svoje činy vážně, líbilo se mi, že jsem kontroverzní a že se o mně mluví. Za tu dobu jsem si ale už uvědomil, že komunita by se měla navzájem respektovat a ne se vzájemně urážet, jen kvůli tomu, kdo se snaží tvořit jaké RP. Také jsem si vědom, že jsem svými videi na Youtube, které byly očividně vystřihané z kontextu a bylo ponechané jen to, co je kontroverzní a co bude lidi zajímat, mohl vrhat špatné světlo na ostatní hráče nebo dokonce celý a-team.

Po mém permabanu jsem začal v životě provádět spoustu změn, začal jsem se věnovat přátelům a tomu, co mě mimo hraní baví. Tahle část mi otevřela oči natolik, abych viděl že já jsem byl ten, co seděl u počítače celé dny a jen se snažil dostat pozornosti ostatních, ať už zmiňovanou kontroverzí, nebo jen hraním v RP světě obrovského drsňáka a člověka, co se nebojí vůbec ničeho. Taky jsem došel k názoru, že by bylo vhodné při nejmenším komunitě a správcům sdělit, že si tyhle věci teď už uvědomuju.

Teď už k tomu proč bych se chtěl vrátit zpět, mezi ostatní hráče. Poprvé když jsem přišel na MTA tak jsem nebyl schopný pochopit jak může někdo z San Andreas udělat scripty něco takového, něco co funguje a hráči tomu napomáhají. Z toho jak se vedlo IC vést server mi doteď rozum zůstavá stát, propojení státních složek, soudy, rozmanitost ilegálních frakcí, aj. je to zkrátka něco neuvěřitelného.

Byl bych rád, kdybych mohl opět být součástí něčeho takového a vrátit se k RP státní složky.

Pokud bude má žádost zamítnuta, nemám důvod to dávat za vinu nikomu jinému, než sám sobě a budu rozhodnutí plně respektovat, alespoň mám možnost se Vám tady všem omluvit. Děkuju za ty hodiny času co jsem s Vámi mohl ztrávit.

24.4.2023 22:24

Jen kdyby celá žádost nebyla jedna velká lež. V rámci RP scény jsi docela známý a problémový hráč, kromě toho na Skimu si dělal bordel ještě hodně dlouho po unbanu, zjevně protože ses měl potřebu předvádět, netuším. Člověk, co má tohle potřebu dělat, je bezpáteřní a nemá v této komunitě své místo. Není mi ani moc líto, že ti překazím plány v RP, budu si i nadále stát za tímto názorem, a to se můžeš ptát kohokoli z AT, jestli jsi to napsal dobře nebo ne. Pro mě si žádost o unban už nepodávej, myšleno už vůbec, pokud uspěješ u jiného globálního admina, hodně štěstí.


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo