Zdravím všechny, s @Melonbear jsme dostali ban za Nonrp Driving a chtěl bych vysvětlit důvod banu. Samozřejmě neříkám, že s tím nesouhlasím, pokud mi to bude vysvětleno, tak s tím nemám žadný problém a svou chybu uznám.
Nejsem si jist, ale možná je to ban za to, jak jsme s kámošem sjeli takovou skalku v dolech LV, při jízdě dopředu se mi otevřel chat a tak se mi zablokovalo úplné zatáčení. Na druhou stranu si nemyslím, že jsme to sjeli v nějaké velké rychlosti, ani že to byla nějak velká skalka, ale i tak jsme zaerpili injures, asi nedostatečné.
Ještě podotknu, že @Melonbear je nový hráč a stále se učí, takže hlavně kvůli němu se ptám, protože si nejsem jist z jaké situace to přesně bylo, díky.
Zatím
Zdravím všechny, s [user:11351] jsme dostali ban za Nonrp Driving a chtěl bych vysvětlit důvod banu. Samozřejmě neříkám, že s tím nesouhlasím, pokud mi to bude vysvětleno, tak s tím nemám žadný problém a svou chybu uznám.
Nejsem si jist, ale možná je to ban za to, jak jsme s kámošem sjeli takovou skalku v dolech LV, při jízdě dopředu se mi otevřel chat a tak se mi zablokovalo úplné zatáčení. Na druhou stranu si nemyslím, že jsme to sjeli v nějaké velké rychlosti, ani že to byla nějak velká skalka, ale i tak jsme zaerpili injures, asi nedostatečné.
Ještě podotknu, že [user:11351] je nový hráč a stále se učí, takže hlavně kvůli němu se ptám, protože si nejsem jist z jaké situace to přesně bylo, díky.
Zatím